Egészség

Szuper helyes terhestánccal próbálta beindítani a szülést a hármas ikrekkel viselős anyuka

A produkcióról készült videót több mint hétmillióan látták az interneten. Igaz, volt, akinek nem tetszett, hogy a fiatal nő megmutatta a hasát.

Szó szerint letarolta az internetet az a táncos videó, amelyet egy fiatal, hármas ikreket váró utahi nő készített a férjével és 23 hónapos kislányukkal. Cara Chatwin már nagyon várja a kicsiket, ezért rendhagyó terhestánccal próbálta beindítani a szülést. A CafeMom szerint a Triplet Baby Mama Dance című klipet október 18-a óta több mint hétmillióan látták az interneten.

Chatwint a legújabb közösségi médiaőrület, a Baby Mama Dance Challenge (Terhes anyukák táncos kihívása) inspirálta, hogy leforgassa a rövid videót. „Sok olyan kismama van, akik a terhességük vége felé táncra perdülnek, úgy gondoltuk, mi is kivesszük a részünket a mókából” – mondta a portálnak.

Sajnos nem mindenki vette a poént, Chatwint sokan kritizálták a közösségi médiában a videó miatt. „Őszintén meglepett, milyen sokan, ráadásul főleg nők feddtek meg és tettek gonosz megjegyzéseket rám azért, mert megmutattam a hasam – jelentette ki. – Büszke vagyok a testemre, arra, hogy három gyereket ki tudok hordani, és szerettem volna megünnepelni ezt.”

Szerencsére a legtöbb hozzászólásban lelkesen támogatták a fiatal kismamát. „Olyan viccesek és helyesek vagytok” – írta egy kommentelő. „Szó szerint a legaranyosabb videó, amit valaha láttam” – toldotta meg egy másik.

Chatwin szerint a legviccesebb reakciókat azoktól kapta, akik nem hitték el, hogy tényleg terhes. „Rengetegen vannak, akik azt hiszik, hogy nem igazi a hasam. Tudom, hogy hatalmas, de hát hárman laknak benne” – mondta nevetve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top