nlc.hu
Egészség
Együtt fogyózott anya és lánya, elképesztően néznek ki

Együtt fogyózott anya és lánya, elképesztően néznek ki

Együtt összesen 83 kiló feleslegtől szabadultak meg. Azt mondják, egy különleges edzésmódszernek köszönhetik ezt a nem mindennapi fogyást.

Egy alabamai anya-lánya páros egy spéci edzésmódszernek köszönhetően összesen 83 kilót dobott le együtt – írja a Yahoo Lifestyle.

Jaime Allison és Calista Jean Jones a gyorséttermi kaják és a folyamatos nassolás miatt komoly felesleget szedett magára az évek során. Aztán egy barátjuk 2016-ban elhívta őket egy Jazzersize-edzésre, és minden megváltozott. „Miután elkezdtem az edzéseket, rájöttem, változtatnom kell az evési szokásaimon” – mondta a lapnak Jaime, aki 109 kilósan kezdte el a tréninget.

Együtt 83 kilót dobtak le (Fotó: Jaime Allison)

A 41 éves anya azt mondta, „borzasztóan érezte magát” a túlsúlya miatt, boldogtalan volt, és tudta, hogy lánya is ugyanígy érez. „Először el se akartam kezdeni a Jazzersize-t, annyira nyugtalannak és zavartnak éreztem magam, amikor arra gondoltam, hogy más, karcsú nők elé kellene kiállnom a hatalmas túlsúlyommal – emlékezett vissza. – De az első edzés után Cali és én is azonnal rákaptunk.”

Jaime a Weight Watchers nevű csoporthoz is csatlakozott. „Azóta nagyon odafigyelek az adagokra, minden egyes falatot mérlegelek – magyarázza. – Megtanultam, hogyan tankolhatom fel helyesen a testemet.”

Meg is lett az eredménye a sok edzésnek és a diétának: Jaime egyetlen év alatt negyven kilót fogyott, és azóta is tartja egészséges, 69 kilós testsúlyát. Példáját a lánya is követte, a 19 éves Cali 43 kilótól szabadult meg, és sokkal magabiztosabb, mint korábban. Olyannyira, hogy ma már Jazzersize-instruktorként segíti a sorstársait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A little motivation! 🍬💛 #sidetosidesunday #2yrsssss

Cali Jean (@calijean_) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top