Egészség

Meg fogsz lepődni, mi a hosszú élet titka a 107 éves bácsi szerint!

Furának fura, de nem mondhatjuk, hogy nincs tapasztalata...

John Tinniswood jelenleg a kilencedik legidősebb ember Angliában. Túlélte a világháborúkat, és továbbra is maga kezeli a pénzét. Sőt mindennap elolvassa a híreket. Azt is tudja, mi a hosszú élet titka, és most elárulta. Meg fogsz lepődni!

Forrás: iStock

Nos, minden pénteken fish and chipset eszik, szerinte ettől maradt fiatalos. Az idősek otthonában, ahol lakik, a séf minden pénteken a kedvencével kedveskedik neki. Azt mondja, ennek köszönheti, hogy ugyanolyan jól érzi most magát, mint nyolcvanéves korában.

John Tinniswood egyébként a Royal Mailnél adminisztratív munkakörben dolgozott a második világháború alatt; ekkor találkozott egy táncpartin későbbi feleségével. 44 évet töltöttek házasságban, és egy gyerekük született, az asszony 1986-ban hunyt el.

John mai napig aktív Liverpool-szurkoló. Azért a fish and chips mellett az edzés, a túrázás és a folyamatos tanulás is élesen tartotta elméjét. Azt vallja, soha ne feküdj le úgy, hogy valami újat nem tanultál aznap.

Forrás és képek: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top