Ingyen varázsol szép mosolyt a rászorulóknak ez a fogorvos

nlc | 2019. November 10.
Egészen torokszorítóak az előtte-utána fotók.

Bárki lehet hétköznapi szuperhős – gondoljatok csak a fodrászokra, akik szépségnapot rendeznek hajléktalanoknak, a buszsofőrre, aki hazavitte ebédelni az eltévedt kislányt, vagy éppen Mark Hamillre, aki szívmelengető üzenetben köszöntötte fel a kisfiút, akinek senki nem ment el a szülinapjára.

Felipe Rossi brazil fogorvos, és ő is egy azok közül az érzékeny emberek közül, akik tudják, hogy egy-egy önzetlen cselekedet életeket változtathat meg. Felipe folyamatosan járja a világot, és utazásai célja, hogy a legszegényebb emberek arcára varázsoljon mosolyt – szó szerint, hiszen rendbe teszi a fogazatukat, és ezért nem vár semmilyen fizetséget.

Talán senkinek nem kell magyarázni, hogy egy-egy komolyabb fogászati kezelés kész vagyonba kerül, és sokszor még az átlagos keresetűek is hónapokig kuporgatják rá a pénzt. Azoknak pedig, akiknek a napi betevőre is alig telik, esélyük sincs rá, hogy újra szép fogsoruk lehessen.

Felipe a maga eszközeivel ezen szeretne változtatni. És hogy mennyit számít az egészséges fogazat, arról minden szónál többet árulnak el ezek az előtte-utána fotók.

via

Exit mobile version