nlc.hu
Egészség

Képtelen rágni az új fogsorával

Törökországban csináltatta meg a fogait, azóta képtelen rágni a tiktoker

Szépek, de használhatatlanok.
fogsor

Az evős videóival ismertté vált Brandon Beavis (Beavo) nemrég megcsináltatta a fogait Törökországban, többek között gyöngyház fehér fogsort kapott. A több mint 1,2 millió követelővel rendelkező tiktoker – aki rendszeresen oszt meg olyan felvételeket, amin hamburgereket, sült csirkét és más gyorséttermi ételeket fal be – a fogorvosi beavatkozás óta szinte csak rágás nélkül eszik. Rajongói pedig értetlenül állnak a történtek előtt, mondván feleslegesen fizetett a “hollywoodi fogakért”, miközben nem tudja használni azokat. 

@beavisbrandon Teeth reveal with beavo thank you @UK Smiles #beavo #turkey #turkeyteeth ♬ original sound - BEAVO

Egy törökországi klinikán csináltatta meg a fogsorát, az erről készült videót több mint 5,4 millióan látták. “Mióta népszerűvé váltam a TikTokon, még többen látják közelről a fogaimat a videóimban” – magyarázta, miért érezte szükségét, hogy beüljön a fogorvosi székbe a tökéletes mosolyért.

@beavisbrandon Still getting used to my new teeth big up #beavo #turkey #2024 ♬ original sound - BEAVO

Nem ez az első eset, hogy valaki pórul járt a törökországi fogorvosoknál. Korábban egy Scott nevű tiktoker is “befürdött”: neki világítottak a sötétben a Törökországban kifehérített fogai. Egy 33 éves brit férfi azonban belehalt a törökországi fogorvosi kezelésbe, pedig csak fogfehérítésre utazott ki.

(via)

Kiemelt fotók forrása: TikTok /@BEAVO

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top