nlc.hu
Egészség

Világítanak a sötétben az influenszer fogai

Világítanak a sötétben az influenszer Törökországban fehérített fogai

Sokakhoz hasonkóan egy Scott nevű TikToker is Törökországban csináltatta meg a fogait, a mosolya azonban a vártnál jóval ragyogóbbra sikeredett, amiről videót is posztolt.
Fogfehérítés

Valószínűleg ő maga sem számított arra, hogy amikor először látogat el egy szórakozóhelyre vadiúj fogsorát megvillantani, a fogai világítani fognak a sötétben. Mikor szemberült az átütő fehérséggel, képtelen volt abbahagyni a nevetést, vagyis egészen jól reagált a fogászati malőrre.

A firssen posztolt videóhoz viccesen csak annyit fűzött: „Mondd el, hogy Törökországban jártál, anélkül, hogy elmondanád, Törökországban jártál!”

Videóját látva sokaknak beugrott az a Jóbarátok-rész, amiben Ross járt hasonlóan, ezért nekiszegezték a kérdést: „Ross, te vagy az?” Poénokból persze emellett is akadt szép számmal: „Hát, ezek fényesebbek lettek, mint a jövőm!” vagy „32 évig dolgoztam fogászaton, de ilyen vicces jelenséget még egyszer sem láttam!”, míg egy harmadik hozzászóló szerint Scott fogai elképesztően jó szolgálatot tehetnek egy esetleges áramszünet alatt.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top