nlc.hu
Egészség
700 ezerből egy családban születnek egymás után ikrek természetes úton: nekik sikerült

700 ezerből egy családban születnek egymás után ikrek természetes úton: nekik sikerült

Kisebb orvosi csodának számít a brit Gina Shelton és Olie Lloyd családja, akiknek először egy fiú ikerpárjuk született, majd 3 évvel később, Arlo és Alby után megérkeztek a lányok is, Niamh és Esme.

Gina Shelton, az édesanya elmondta, sosem gondolta volna, hogy valaha ikrei lesznek. Legnagyobb lányuk születése után, amikor a fiúkkal várandós lett, épp egy óvodában dolgozott, és folyamatosan fáradtnak érezte magát.

„A környezetemben erre mindenki azt mondta, biztos azért, mert ikreim lesznek. Emlkékszem, teljesen pánikba estünk, miközben rettenetesen boldogok voltunk, ahogy a kórházi ultrahangvizsgálat során kiderült, hogy nem új autóra, hanem egyenesen buszra lesz szükségünk” – nyilatkozta az anyuka a brit Metrónak.  

Amikor egy év múlva megtudták, hogy ismét ikreket várnak, ezt már tényleg nem akarták elhinni, ahogy az orvosok és a környezetük sem. „Az életünk most 5 gyerektől hangos és iszonyú sűrű, de mégsem cserélnék senkivel. Elmondani sem tudom, hogy mennyi pelenkacserén vagyunk túl, és végül vettünk egy 7 személyes autót, amibe most mindannyian pont beférünk” – tette hozzá Gina.

A családot az a tény csak még inkább különlegessé teszi, hogy se Gina, se Olie családjában nem voltak ikrek soha, az ikrek ráadásul mindkét alkalommal teljesen természetes úton fogantak meg, mindkétszer nagyon korán, mindössze 4 hónapnyi próbálkozás után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top