Egészség

„Krumplinyaklánccal” csillapította gyermeke 39 fokos lázát egy anya

Ti mit gondoltok erről az alternatív ötletről?

Sok anyuka sok mindent bevet, hogy csillapítsa gyermeke felszökő lázát, mielőtt szakemberhez fordulna segítségért, ám ez az anya egészen rendhagyó dolgot művelt: burgonyából készült nyaklánccal próbálta elűzni a lázat.

Reddit

Amikor kisfia testhője majdnem 39 fokra szökött fel, az asszony nagyanyja tanácsát megfogadva burgonyából készült nyakláncot akasztott a fiú nyakába. A családi boszorkánykonyha szerint ugyanis a krumpli képes kiszívni a lázat, és feketévé válik a méreganyagok miatt. A valóságban azonban a burgonya magától oxidálódik, ennek ellenére az anyuka posztját mintegy 27.700 ember osztotta meg, és fejezte ki támogatását a rendhagyó alternatív gyógyászati ötlet iránt. Az anya szerint persze működik a praktika, a fiú láza csillapodott.

Más kérdés, hogy ez a krumplinak vagy az immunrendszer természetes munkájának köszönhető-e. Persze az internet népe azonnal megosztotta saját praktikáit az oregánótól kezdve az ecetes, vodkás vagy hagymával töltött zokniig. Mi azonban azt mondjuk, mindenképpen gyermekorvosunk tanácsait fogadjuk meg ebben a kérdésben.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top