Egészség

Járványveszély miatt látogatási tilalom van a Semmelweis Egyetem klinikáin

Nem a koronavírus, hanem egy másik vírus miatt nem mehetnek be a látogatók az intézmény két klinikájára.

Ahogy korábban már megírtuk, hivatalosan is kitört az influenzajárvány Magyarországon. Az influenzajárvány miatt máris teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Transzplantációs és Sebészeti Klinikán, illetve részleges látogatási tilalmat léptettek életbe a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán – írja honlapján a Semmelweis Egyetem.

A 2020. január 31-től elrendelt látogatási tilalom a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján  az összes osztályt érinti, és visszavonásig érvényes.

A Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán részleges látogatási tilalom lépett életbe szintén 2020. január 31-től. Az osztályokon fekvő betegeknél mostantól csak egy szülő tartózkodhat, a gyermekek több látogatót nem fogadhatnak. Az intézmény dolgozói arra kérik a szülőket, hogy a klinika közös helyiségeit csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe. A részleges látogatási tilalom szintén visszavonásig érvényes.

A látogatási tilalomban érintett hazai intézmények teljes listáját a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet elérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top