nlc.hu
Egészség

Sztárok, akik nem isznak alkoholt

7 sztár, aki soha nem iszik alkoholt

Akad közöttük olyan, akinek bár saját pincészete is van, alkohol helyett ma már inkább áfonyadzsúzt fogyaszt.

Natalie Portman

Natalie Portman tinédzserként nem volt bulizós alkat, így az alkohol is elkerülte, ám főiskolásként őt is elkapta a gépszíj és akkoriban gyakran a pohár fenekére nézett. Ez az időszak azonban el is vette a kedvét az ivástól, olyannyira, hogy egy korty alkoholt sem fogyaszt. A színésznő nagyon odafigyel a táplálkozására is, vegán étrendet követ.

Natalie Portman

Natalie Portman (Fotó: Robyn Beck / AFP)

Brad Pitt

“Nem akartam többé úgy élni” – szögezte le Brad Pitt, amikor múltbéli alkoholfüggőségéről nyilatkozott a GQ Style magazinnak. A színésznek saját pincészete van és a mai napig is élvezi a borkóstolást, ám a nedűt már nem nyeli le. Alkohol helyett legszívesebben áfonyadzsúzt vagy szénsavas vizet iszik.

Brad Pitt

Brad Pitt (Fotó: Valerie Macon / AFP)

Tyra Banks

Tyra Banks mindössze 12 éves volt, amikor megkísértette az alkohol, de ennyiben ki is merült a dolog. Szerencsésnek érzi magát, amiért nem hajlamos a függőségekre. Ugyanezen okból a drogokat sem próbálta soha.

Tyra Banks

Tyra Banks (Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Elton John

Elton John kemény harcot vívott az alkoholfüggőséggel, a drogokkal, illetve az étkezési zavarokkal is. 1990-ben végül annak hatására hagyott fel korábbi, önpusztító életmódjával, hogy felismerte, az  AIDS mekkora terhet ró a társadalomra. 6 hónapba telt, míg teljesen tiszta lett és évtizedek óta sikerült annak is maradnia.

Elton John

Elton John (Fotó: Getty Images for Global Citizen /AFP)

Lana Del Rey

Lana Del Rey még tinédzserkorában vált az alkohol rabjává, majd a drogokra is rákapott. A szülei is látták és ő maga is rájött, hogy bajban van. A függősége végül odáig fajult, hogy otthagyta az iskolát és bevonult egy elvonóra. 20 éves korára teljesen megszabadult az alkoholproblémáitól és azóta sem fogyaszt szeszes italt.

Lana Del Rey

Lana Del Rey (Fotó: Jesse Grant/Getty Images/AFP

Bradley Cooper

Bradley Cooper egy 2013-as interjújában árulta el: 29 éves volt, amikor úgy érezte, ha tovább folytatja az ivást és a drogfogyazstást, azzal az egész életét tönkre fogja tenni. A színész épp ezért leszokott mindenféle tudatmódosító szer használatáról és azóta is ragaszkodik a józansághoz.

Bradley Cooper

Bradley Cooper (Fotó: Steven Ferdman/Getty Images/AFP)

Blake Lively

Blake Lively nem csupán alkoholt nem fogyaszt, de saját bevallása szerint nem próbált ki soha, semmiféle drogot sem. Azt mondja, egész egyszerűen azért, mert mindezekre valójában soha nem is vágyott. A színésznő a szórakozóhelyekért sincs oda,  mivel zavarja, hogy a hangos zene mellett nem lehet beszélgetni, ráadásul nem is tartja magát jó táncosnak.

Blake Lively

Blake Lively (Fotó: Anthony Harvey / AFP)

Alkoholmentes élet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top