Egészség

Elkezdődött a háromgyerekes anyuka életmentő immunterápiás kezelése!

Hegedűs Márta fotóriporter és anyuka kezelésére nemrég gyűjtött össze az ország több mint 16 millió forintot 25 óra leforgása alatt.

Elkezdődött Hegedűs Márta immunterápiás kezelése, akiért gyakorlatilag az egész ország összefogott, és alig 25 óra alatt összegyűlt a pénz az életmentő kezelésére. A kiváló fotóriporter és nem mellesleg háromgyerekes édesanya szervezetét rák támadta meg, és bár betegsége előrehaladott állapotban van, egy speciális kezeléssel jó esélyekkel gyógyítható. Csakhogy a gyógyszer állami támogatását  szigorú szabályokhoz kötik; Márta kérelmét pedig el is utasították. Családja és barátai ezután döntöttek úgy, hogy a nyilvánosságtól kérnek segítséget ahhoz, hogy összejöjjön az életmentő kezeléshez szükséges 16 800 000 forint.

Már kapja Hegedűs Márti az immunterápiát

Megkapja Márti az immunterápiát. Fotó: Facebook

 

Elkezdődött a kezelés! A Ti segítségteknek köszönhetően sikerült megvásárolni azt az immunterápiás gyógyszert, ami az egyetlen reményt jelenti a gyógyulásra. A kezelés több részből áll, három hetente ismétlődik –

 

 – írja a család az Adománygyűjtés Márti kezelésére facebook-oldalon.

Kedves Barátaink! Elkezdődött a kezelés! A Ti segítségteknek köszönhetően sikerült megvásárolni azt az immunterápiás...

Közzétette: Adománygyűjtés Márti kezelésére – 2020. július 15., szerda

Márti teljes történetét ebben a riportunkban olvashatod!

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top