nlc.hu
Egészség

Álommeló: 5 napig kell aludnod 2000 dollárért

Igazi álommeló: 2 ezer dollárt ajánl egy weboldal azért, ha alszunk

Ráadásul luxuskörülmények között, öt különféle szállodában kell a szerencsés kiválasztottnak aludnia.

2000 dollárt (kb. 590 ezer forintot) egy egészségügyi tanácsadó oldal egy álommunkáért: fizetést ad azért, ha öt éjszakát alszunk öt különböző, ötcsillagos szálláshelyen.

Álommeló: Csak aludnod kell

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Az alvási szokások, az alvással kapcsolatos egészségügyi ajánlások és alvást segítő termékek forgalmazásával foglalkozó Sleep Standards nevű webhely olyan jelölteket keres, akik segítenek többet megtudni a környezeti tényezők alvásminőségre gyakorolt hatásáról.

A kiválasztott személy öt különféle luxus üdülőhelyen kell, hogy aludjon. Az összes költséget a weboldal állja, a kiválasztott jelölt 2000 dollárt kap a szunyókálásért.

Egy feladat ezen kívül még lesz: a szerencsés kiválasztottnak értékelnie kell az alvási környezetet egy 1-10-ig tartó skálán, és részletes jelentést kell írnia az alvási tapasztalatáról. Nem hangzik túl bonyolultnak. A weboldalon március 30-ig várják a jelentkezőket.

(via)

Még több álommunka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top