nlc.hu
Egészség

Meglepte a házaspárt a közös szemműtétük eredménye

A férj és a feleség is megműttette a szemét, aztán egymásra néztek

Volt egy kis meglepetés, mindkét részről.

A brit Terry és Brenda Smith 55 éve házasok, 17 éves korukban jöttek össze, azóta elválaszthatatlanok – írja a Metro brit bulvárlap.

Most azonban, két gyerekkel, négy unokával és három dédunokával a hátuk mögött elérték azt a kort, amikor a látásuk már kissé megromlott, így mindketten látásjavító műtétre szánták el magukat.

A beavatkozások sikeresek voltak, a házaspár tagjai már újra örülhetnek az éles látásuknak, a műtétnek azonban volt egy nem várt fejleménye is.

Meglepte a házaspárt a közös szemműtétjük eredménye

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

„Az operáció után nem hittem a szememnek” – mesélte Brenda. „Kiderült ugyanis, hogy Terry már egy jó ideje nem borotválkozott megfelelően, sőt, a szemöldökét is nekem kellett rendbe szedni.”

„Nem hittem el, hogy mennyire borostás maradt az állam, nyilvánvalóan már évek óta nem borotválkoztam rendesen” – tette hozzá a férj.

Terry-nek is kijutott a meglepetésből, ugyanis rájött, hogy Brenda kissé túltolta a hajfestéket, ami így jó néhány árnyalattal világosabb, mint ahogy azt mindketten megszokták.

Ezen kívül néhány ruhadarabjukra is rácsodálkoztak: például kiderült, hogy Terry kedvenc esőkabátja, amelyről azt gondolta, hogy szürke, valójában zöld színű. Emellett, rájöttek, hogy nem ők pucolják rosszul az ablakokat, egész egyszerűen csak nem látták, hogy az üvegtáblák már ragyogóan tiszták.

„Olyan, mintha csoda történt volna, olyan a látásom, mint 15 éves koromban volt” – lelkendezett a férj.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top