nlc.hu
Egészség

Medveczky Ilona súlyos balesete

“Senki se tudta, felébredek-e valaha” – az életéért küzdött Medveczky Ilona

Először beszélt súlyos, májusban történt balesetéről a 80 éves táncművész.

Medveczky Ilona csak a szerencsének és hűséges kutyáinak köszönheti, hogy túlélte legutóbbi súlyos balesetét – írja a Story magazin

Medveczky Ilona

Medveczky Ilona szerint orvosi csoda történt vele – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egy magas betonlépcső tetejéről estem le otthon. (…) Elvesztettem az egyensúlyomat, hatalmasat zuhantam. (…9 Az esés következtében elvesztettem az eszméletemet, hosszú ideig öntudatlanul feküdtem. Arra ébredtem, hogy a kutyáim nyalogatnak, érezték, hogy gond van. Elmásztam a telefonomig, és hívtam az orvos barátomat, mondtam neki, hogy siessen” – mesélte a táncművész, akit több hétig meg sem mertek műteni az orvosok, mert túl kockázatosnak ítélték a beavatkozást. Végül altatásban összecsavarozták a csontjait.

Senki sem tudta, felébredek-e valaha. (…) Hatalmas volt a seb, hosszan tartott a műtét. Sok csavarral a lábamban, rengeteg fájdalommal és kétségek között tértem haza. (…) Nem hagytam el magam: az orvos utasításait betartva, egyre jobban terheltem a lábam. (…) Mára kijelenthetem: újra a régi vagyok” – vallotta be Medveczky Ilona.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story_címlap

Olvass még Medveczky Ilonáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top