nlc.hu
Sztárok

Medveczky Ilona és a társkeresés

Medveczky Ilonát regisztrálták egy társkeresőre, a férfiaktól intim fotókat is kapott

Medveczky Ilona úgy gondolja, már nem lesz több kapcsolata.
medveczky-ilona

Medveczky Ilonáért mindig is odavoltak a férfiak. Kegyeiért sportoló, üzletember, színész és még Sas József is küzdött. A revükirálynő mégis egyedül maradt.

„Sok szép emléket őrzök az udvarlóimról. Persze, voltak igazán kalandos, mondhatni veszélyes helyzetek is, de mindre jó szívvel gondolok vissza” – mesélte a díva a Blikknek. Medveczky Ilonának több száz udvarlója volt, férjhez is ment, 79 évesen mégis egyedül él, mostanság leginkább otthonában tölti a napjait. Persze nem panaszkodik, mert barátai mellette állnak, segítik őt.

Néhány évvel ezelőtt egy társkereső oldalra is regisztrálták őt. Medveczky hamar belátta, hogy a modern ismerkedési módszer nem neki való.

„Előfordult, hogy a férfiak az intim testrészükről küldtek fotót, amit egyszerűen nem is értettem. Miért gondolja valaki, hogy ez illő vagy hogy ezzel imponálni lehet egy hölgynek? Természetesen ezeket a leveleket válaszra sem méltattam” – emlékezett vissza a díva.

Medveczky Ilona úgy gondolja, már nem lesz több párkapcsolata, és ennyi év egyedüllét után már nem szívesen adná fel függetlenségét. A revükirálynő jövő márciusban ünnepli a 80. születésnapját, és nem vágyik már másra, mint egy Kossuth-díjra.

Olvass még Medveczky Ilonáról az nlc-n:

Kiemelt fotó: Medveczky Ilona

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top