nlc.hu
Egészség
Rose Van Rijn, Diana-hasonmás

Imádják a TikTokon Diana hercegnő hasonmását

Rose Van Rijn az ABBÁ-nak köszönhetően kezdett rajongani a 1970-es évekért, mostanra azonban a TikTok kedvenc Diana-hasonmásaként tartják számon.

A holland Rose Van Rijn öt évvel ezelőtt talált egy ABBA CD-t, ezt követően ébredt fel benne az érdeklődés az 1970-es évek stílusirányzatai iránt. „Beleszerettem a zenéjükbe, és több olyan előadót is felfedeztem a 70-es évekből, mint a Bee Gees, vagy Olivia Newton-John. Amikor láttam, hogyan öltözködtek és milyen frizurákat hordtak, tudtam, hogy mindennap így akarok kinézni, és így is tettem” – mesélte a fiatal nő a Boredpandának.

Rose Van Rijn

Rose Van Rijn (Fotó: Instagram)

Rose az Instagramon, illetve a TikTokon osztotta meg vintage inspirálta öltözékeit, illetve frizura- és sminkvideóit. Már ezzel is rengeteg követőt szerzett, a nagy áttörést azonban az a videó hozta el idén tavasszal, melyen a korábban megszokottnál rövidebbre vágta a tincseit, majd elkészítette Diana hercegnő ikonikus frizuráját. A videó rövid idő alatt közel 10 milliós nézettséget produkált.   

Rose-t azóta elsősorban Diana-hasonmásként – egyes kommentelők egyenesen Lady Di reinkarnációjaként – tartják számon, ő pedig boldogan és kifinomult stílusérzékkel lubickol ebben a szerepben. Mostanra több mint 1,1 millió követője van a TikTokon.

@70srose

I filmed for a very exciting YouTube video today! I can't wait to share it with you guys💗 ##princessdiana ##ladydiana ##thecrown ##80s ##1980s ##retro

♬ The Queen of Hearts - Agnetha Fältskog

A néhai walesi hercegné születésének 60. évfordulójára egy csodaszép emlékvideót is készített, melyen az egyik Diana ihlette szettjét mutatta be.

@70srose

My tribute for Diana’s 60th birthday is now up on my YouTube channel ❤️🌹 Here is 1 of the 5 outfits I recreated🥰 ##ladydiana ##princessdiana

♬ original sound - Rose🌹

„Nagyon figyelemreméltó, hogy még mindig ilyen nagy hatással van a világra. Mindenki tudja, ki ő. Még azok is, akik túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezzenek rá, amikor még élt, vagy még meg sem születtek, amikor elment. Én is közéjük tartozom” – fogalmazott.

Még több TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top