nlc.hu
Egészség

Snowboardozó kisbaba

Hamarabb tanult meg snowboardozni, mint járni a 11 hónapos kínai kislány – videó

Ő a világ legfiatalabb hódeszkása.

A 11 hónapos kínai kislányt szülei eredetileg pusztán cukiságból állították rá egy gyerekeknek való hódeszkára, ám egyből rádöbbentek gyerekük nem mindennapi tehetségére. A csöppség még járni nem tud, de a snowboardon magabiztosan egyensúlyozik. Sőt egyedül is képes siklani a hegyoldalon, valamint a sebességtől sem fél – derült ki az RTL Híradó riportjából.

snowboard

Snowboard-zseni a 11 hónapos kislány – Forrás: RTL Klub / RTL Híradó – videó

A tehetségéhez professzionális fegyelmezettség is társul: ha elesik, nem kezd el pityeregni, hanem azonnal folytatja a tréninget.

Az internetet villámgyorsan meghódító Vang Jücsi még beszélni sem tud, de szavak nélkül is egyértelmű, hogy mennyire élvezi a siklást. A csöppség jövőbeni sportkarrierje egyengetéséért már most profi oktatók versengenek, mivel videóival a szakma érdeklődését is felkeltette. Egy helyi síoktató szerint elképesztő, ahogy a kisgyerek ösztönösen tartja az egyensúlyát. Úgy látja, a gyerkőcnek egészen kivételes érzéke van a snowboardozáshoz.

Még több tehetséges gyerek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top