nlc.hu
Egészség

Eltemették a 21 évesen meghalt influenszert, Edelényi Laurát

Eltemették a 21 éves magyar származású influenszert, Edelényi Laurát

Örök nyugalomra helyezték a 21 éves korában elhunyt, magyar származású influenszert, Edelényi Laurát.
Edelényi Laura

Mint arról beszámoltunk, szerdán meghalt Edelényi Laura, magyar származású indonéziai színésznő, influenszer. A mindössze 21 éves lánynak több mint 1,8 millió követője volt az Instagramon.

A Blikk cikke szerint a nyitott koporsós temetésen fehérbe öltözött családtagok, barátok, és fehér virágok százai vették körül Laurát. „Bocsásd meg hibáit, legyen a mennybe vezető útja könnyű” – mondta könnyek között Laura hagyományos indonéz temetésén az édesanyja, Amelia. Mivel Laura imádta a tengert, a család döntése szerint hamvai egy részét a vízbe szórják.

Halálának pontos körülményeiről a család nem árult el részleteket. A helyi sajtó azt írja, hogy halála előtt légszomjra panaszkodott és gyomorsav-problémái is voltak. Kórházba szállították, majd miután állapota javulni kezdett, hazaengedték. Nem sokkal később viszont rosszul lett, és elhunyt.

Edelényi Laura 2019 decemberében a párjával autóbalesetet szenvedett, és bár a férfi könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést, a lány gerincvelő-sérülés miatt lebénult. Életének utolsó két évét lebénulva töltötte, de nehéz sorsa ellenére mindig vidám és jókedvű volt. Egy helyi portál szerint halála összefüggésben volt a betegségével.

(Kiemelt kép: Instagram/Edelényi Laura)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top