nlc.hu
Egészség

Várkonyi András gyásza

Élete legnagyobb fájdalmáról vallott Várkonyi András, 4 éve veszítette el a lányát

A színész először szólalt meg a tragédia óta. Azt mondja, talán tud segíteni a sorstársainak.

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Várkonyi András. A 72 éves színész több mint 4 éve veszítette el a 39 éves lányát, Andreát. Nem tud róla múlt időben beszélni, emléke minden nap vele van. Munkával próbálta átvészelni az embert próbáló, sokszor őrjítő nehézséget. Egyetlen nap szabadságot sem vett ki, hogy ne fulladjon bele a gyászba. Most azért tépte fel a sebeket, hogy másoknak segítsen a történetével.

Várkonyi András

Várkonyi András azt reméli, talán tud segíteni a sorstársainak – Fotó: Sajtóklub

Többen mondják, hogy a betegségében közrejátszott az ő belső frusztrációja, hogy nem játszhatott főszerepeket. Hogy nem vették fel a főiskolában annak idején. Szóval ő nem tartotta magát sikeresnek. Kívülről ő sikeresebb látszott, mint amilyen sikeresnek ő érezte magát. És elképzelhető, hogy szomatikusan ez érintette őt” – mondta szomorúan Várkonyi András.

Amikor már morfiumokat kell beszerezni, meg ugye, ilyen végső megoldásokat, akkor az ember bizony tisztában van vele, sőt egy picit már úgyis van vele, hogy legyen már vége, ne szenvedjen annyit. Az borzalmas, mikor az ember gyermeke szenved és nem tudok segíteni” – vallotta be a gyászoló színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top