nlc.hu
Egészség

Így hozott össze két embert a Covid

Kína: Kényszerű Covid-összeköltözés lett a vakrandiból

A kínai nő a családjának köszönhette a találkozást...

Bejárta a netet az a videónapló, amit egy kínai nő osztott meg a WeChat oldalán. A videó apropója egy vakrandi volt, amely egyike volt annak a tíznek, amelyeket Wang saját családja hozott össze a számára, abbeli aggodalmukból, hogy egyedül marad “öregségére”.

kína, vakrandi

A kép csak illusztráció. Fotó: Getty Images

Az ötödik randipartner fel akart vele vágni, hogy milyen otthonosan mozog a konyhában, így a saját házába hívott vacsorázni” – mondta az első videók egyikében Wang, és azt is elárulta, hogy „az ételek meglehetősen középszerűre sikerültek”. A videónaplókat azután kezdte el készíteni, hogy miután befejezte a randit, a közép-kínai Csengcsou városában, a környéket lezárás alá helyezték és ott ragadt a férfinál. A videókban azt lehet látni, hogy az alkalmi pasija főz neki, házimunkát végez, és a laptopján dolgozik, miközben ő pihen.

„Azon kívül, hogy olyan néma, mint egy fabábu, minden más vele kapcsolatban elég jó” – mondta a videóban, majd hozzátette, hogy „szerintem nagyszerű, hogy egy férfi hajlandó főzni”.

A videók némelyikét Wang később törölte, ugyanis a férfinek akadtak kellemetlenségei Wang őszinte beszámolóiból. 

(Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top