nlc.hu
Egészség

54 évesen hozta világra lánya gyermekét

54 évesen hozta világra lánya gyermekét, ő lehet a legidősebb béranya Ausztráliában

Anya és lánya között szorosabb a kapcsolat mint valaha.

A 28 éves Meagannél Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-szindrómát (MRKH) diagnosztizáltak, egy olyan rendellenességet, amely azt jelenti, hogy méhe nem fejlődött ki rendesen. Édesanyja, a most 54 éves Maree Arnold vállalta, hogy ő majd kihordja gyermekét, és nemrég meg is született a kis Winston, ez pedig  óriási öröm volt a család számára.

“Amikor először megláttuk, azonnal beleszerettünk. Reggel 7 órakor érkeztünk a kórházba, és 9 órakor már a karjainkban volt. Én és a párom is jelen voltunk a szülésnél. Nem aggódtunk, csak nagyon izgultunk, de az orvosunk fantasztikus volt” – nyilatkozta Meagan.

Anya-lánya ölelés

Fotó: Getty Images

Meagan és partnere számára azért is olyan nagy öröm a kicsi Winston érkezése, mert korábban már elveszítették egy gyermeküket, akit egy béranya hordott a szíve alatt. Maree elmondta, megszakadt a szíve, amikor látta, hogy lánya szenved, de soha nem gondolta volna, hogy ő is jelentkezhet béranyának, úgy gondolta, ehhez már túl idős.

Sajnos három beültetés nem járt sikerrel, és majdnem feladták a reményt, de a negyedik kezelés sikeres volt. “Remélem, hogy a mi történetünk másokat is arra bátorít, hogy ugyanarra az útra lépjenek, mint mi” – tette hozzá Maree, aki valószínűleg a legidősebb béranya Ausztráliában, hiszen Antonietta Di Maggio 2015-ben “csak” 53 évesen volt, amikor világra hozta lánya gyermekét. 

Anya és lánya egyetértettek abban, hogy ez az élmény közelebb hozta őket egymáshoz, mint valaha. “Nem is tudom szavakba önteni, mennyire hálás vagyok neki. A kapcsolatunk annyira különleges. Nincs senki más, akivel szívesebben vállalkoztam volna erre” – nyilatkozta Meagan.

(via Yahoo!Life)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top