nlc.hu
Egészség

Kocsis Korinna covidja és terhessége

Még mindig nem túl jók a várandós Kocsis Korinna véreredményei

A szépségkirálynő a harmadik trimeszterben is dolgozik és edzeni jár.

Kocsis Korinna karácsonykor jelentette be, hogy babát vár. Öröme azonban nem lehetett felhőtlen, hiszen három héttel ezelőtt elkapta a koronavírust. Szerencsére csak enyhébb tünetek jelentkeztek nála, ami talán a három oltásnak köszönhető, de így is két hétbe telt, mire rendbe jött. Az eredményei viszont még mindig nem a legjobbak.

„Egy héttel ezelőtt volt egy újabb vérvétel, most sem lett túl jó az eredmény, ezért hamarosan megint kell majd ismételni. Egyrészt vashiányos vagyok, másrészt pedig Covid okozta gyulladás van jelen a szervezetemben. Remélem, hogy hamarosan megoldják a problémát azok a készítmények, amiket most szedek” – mesélte Kocsis Korinna a Borsnak.

A szülésig már csak 12 hét van vissza. „Most, ahogy nő a pocakom, néha görcsöl a hasam, és van, hogy időnként elkezd fájni a derekam, de ez teljesen normális dolog. Még csak most jön a neheze: az egyre növekvő pocakom miatt hozzá kell szoknom, hogy nem tudok olyan gyorsan felpattanni a kanapéról, mint ahogyan én azt gondolom…” – tette hozzá nevetve.

Kocsis Korinna edzés terhesség koronavírus

Kocsis Korinna folytatja az edzést a terhessége alatt is (Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

A szépségkirálynő terhessége utolsó harmadában sem hagy fel az edzésekkel, és még egy-másfél hónapig szeretné folytatni a munkáját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top