nlc.hu
Egészség

A Viszkis szerint ez vár Aurelióra a börtönben

A Viszkis elmondta, mi vár Aurelióra a börtönben: „Nyilván kell, hogy kapjon egy-két pofont, hogy tudja, merre van az arra!”

Ambrus Attila felvázolta, mire számíthat Aurelio a rácsok mögött.

Ambrus Attilát, azaz az egykori Viszkis rablót arról kérdezte a Fókusz, hogy milyen körülmények várhatnak Aurelióra a börtönben.

Aurelio

Aurelio az önéletrajzi könyvét akarja megírni a börtönévek alatt (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A Viszkis szerint, ha szerencséje van a 3 év 5 hónapra ítélt egykori VV-győztesnek, akkor el lesz különítve. „Ültem 13 évet és van némi rálátásom erre a zárt osztályra. Valószínűleg ő el lesz különítve. (…) Azt gondolom, hogy igazából egy börtönvezetőnek sem felel meg, hogy ezt a fiatalembert péppé verik az első nap vagy a második nap. (…) Ha szerencséje van, akkor el lesz különítve, és akkor nem hagyják, hogy úgymond megkopasszák, ez benne van a pakliban. Főleg, ha kiderül, hogy van egy kis pénze, elképzelhető, hogy rászállnak.”

A börtönbeli életről pedig a következőket mondta Ambrus Attila: „Vannak szabályok a börtönben, lázadtam én is, de egy idő után az embert megtörik. Nem tudsz sem szép, sem okos lenni, előbb-utóbb a dolgok helyre kerülnek, és bízunk benne, hogy Aurelio is majd előbb-utóbb észhez tér. Az a helyzet, hogy bent nem lehet a szentimentális dolgokat tolni, mert ott ezt nem kajálják. Bent a börtönben pojácáskodni, arcoskodni, nem fog működni. Előbb-utóbb úgyis lehull a lepel és valószínűleg ő is majd a helyére kerül. Nyilván kell, kapjon egy-két pofont, hogy tudja, merre van az arra.

Ambrus szerint Aurelio nem úszhatja meg munka nélkül a börtönben töltött időt. „Örülnék, ha ő is elindulna a kerámiavonalon, de kicsi a valószínűsége, nem tartok attól, hogy ő köcsögözne. (…) Az a lényeg, hogy hasznosan töltse a benti időt. Hogy ha dolgozol, jobban telik az idő, és még pici pénzt is kapsz. (…) Úgy tudom, most már kötelező felvenni a munkát. Azt nem lehet, hogy ülök a zárkában és simogatom a bal herémet vagy a jobbat. Az a helyzet, hogy muszáj dolgozni” – mondta el.

A Viszkis úgy véli, a piperkőc ex-Villalakó akármennyire lehet csókos, azt biztos nem fogja tudni megoldani, hogy napi 3-4 alkalommal fürödjön. „Heti 2 alkalommal lehet fürödni, ez volt a norma, feltéve, ha dolgozik. De nem a 3-4-szeri. Akármennyire csókos vagy, ezt nem tudod megoldani” – jegyezte meg az egykori bankrabló.

Olvass még Aurelióról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top