nlc.hu
Egészség

Dér Heni a vetéléséről: „Azonnal toltak a műtőbe”

Dér Heni a vetéléséről: „Azonnal toltak a műtőbe”

Dér Heni őszintén beszélt a kisbabája elvesztéséről, és arról, hogy párja mentette meg az életét, amikor rosszul lett.
Dér Heni

Dér Heni ma már boldog feleség és édesanya, de volt egy méhen kívüli terhessége, elveszítette a kisbabáját, és a vetélés során ő is veszélybe került. A férje, Gergő találta meg ájultan a fürdőszobában, miután összeesett. Az énekesnő minderről a Life TV-n péntek este 22 órakor látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén beszélt.

Dér Hani 6-7 hetes terhes volt, amikor párjával elmentek az első ultrahangra. Az orvos először nem látott semmit, végül aztán megtalálta a babát, de rossz helyen. A méhen kívüli terhesség miatt közölték az énekesnővel, hogy másnap meg kell műteniük, ugyanis bármelyik pillanatban megrepedhet a petevezeték, ami belső vérzést okoz.

Másnap reggel, a műtét előtt elmentem zuhanyozni. Ahogy beléptem a kádba, hatalmas fájdalmat éreztem. Geri bejött a fürdőbe, és látta, hogy ájultan fekszem. Azt éreztem, hogy nagyon álmos vagyok és aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatosan fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés volt. Négy deci vér volt a belső hasüregemben. Azonnal toltak a műtőbe

– mesélte az énekesnő.

A műtét szerencsére jól sikerült, ami Gergő lélekjelenlétének és gyorsaságának is köszönhető volt. A baba elvesztése természetesen megviselte a párt, de kapcsolatuk túlélte a megpróbáltatást, és pozitívan álltak a jövőhöz.

(Blikk)

(Kiemelt kép: Instagram/Dér Heni)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top