nlc.hu
Egészség

Rendőrautóból esett ki egy mentális beteg, meghalt

Kórházba szállítás közben kiesett a rendőrautóból és meghalt egy mentális beteg Atlantában

A családja válaszokat követel.
rendőrautó

Mentális betegségben szenvedő nőhöz hívtak rendőrt a szülei az amerikai Atlantában, de a 28 éves lányuk a kórházba szállítás közben kiesett a rendőrautóból, a sérüléseitől kómába került és 6 nappal később meghalt – számolt be az RTL Híradó

A rendőrségi videófelvételekből nem derül ki egyértelműen, hogyan történhetett a tragédia.

Az áldozatot a 3 éves ikerlányai is gyászolják, a család válaszokat követel. “Tudnunk kell, mi történt. A gyerekem volt” – nyilatkozta elcsukló hangon az áldozat apja. Lánya skizofréniával küzdött, egy súlyos roham miatt éppen a szülei hívtak hozzá segítséget. Azóta sem tudják, mi történt pontosan, miután a lányukat elvitték a rendőrök.

A rendőrök azt állítják, elfelejtették lezárni a rendőrautó hátsó ajtaját, a nő pedig kinyitotta és kiugrott rajta. A szülők viszont azt mondják, lehetetlen, hogy az összebilincselt kezű lányuk képes lett volna erre. Ügyvédjük szerint a nő halálához az őt elszállító rendőröknek lehet köze, ezért a család független szakértőkkel vizsgáltatja ki az ügyet.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top