nlc.hu
Egészség

Leszakadt ujjal, gyalog indult segítségért

Leszakadt ujjal, gyalog indult segítségért

Az ukrán asszonyt a barátja éppen vezetni tanította, amikor felborult terepjárójuk Vaskeresztesnél.

Elképesztő autóbalesetről számolt be a Tények. A műsor szerint barátja éppen vezetni tanította azt a nőt, aki felborult egy terepjáróval az erdőben Vaskeresztesnél. A baleset egy erdészeti magánúton történt. A román férfi csak könnyebben, az ukrán nő azonban súlyosan megsérült. Több ujja is roncsolódott, az egyik pedig le is szakadt. Ráadásul a környéken nem volt térerő, a két sérült ezért elindult a Nárai és Pornóapáti közötti úthoz, ami 4,2 kilométerre volt a baleset helyszínétől. Pár száz méter megtétele után azonban az egyikőjük telefonján már lehetett segélyhívást indítani.

Törött szélvédő.

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Riasztották a helyi magyar rendőröket, akik viszont egy újabb akadállyal néztek szembe: meg kellett találniuk a még mindig az erdő mélyén bolyongó párost úgy, hogy a lombok között több útelágazás is nehezítette a dolgukat. 

A rendőrök ezért rövid tanakodás után több úton, több kocsit is indítottak a felkutatásukra, sőt a rendőrök, tűzoltók és mentősök mellett még az erdészek és a közműszolgáltatók is bekapcsolódtak a keresésbe, így hamarosan a nyomukra bukkantak. A Bors azt írta, úgy tudni, ezután a sérült nőt kórházba szállították. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top