nlc.hu
Egészség

Paudits Béla lakásának a sorsa

Megy a harc a 4 éve elhunyt Paudits Béla örökségéért

Hiába nevezte meg az örökösét a színész.

Paudits Béla halála után látott napvilágot a hír, miszerint a legjobb barátja, János és egyetlen lánya az örökségért – egy ma már közel 50 millió forintot érő budai lakásért – harcolnak. Emília bíróságra vitte az ügyet, amelyet a pandémia miatt elnapoltak, s egészen mostanáig nem lehetett tudni, pont került-e a kényes ügy végére. A Bors információi szerint – hiába telt el már 4 év – még mindig nem tudni, ki örököl.

János – aki 30 éven át volt a színész leghűségesebb barátja – továbbra is a lakásban él. A bulvárlap megkeresésére csupán annyit nyilatkozott arra a kérdésre, hogy mi lett a lakás sorsa, hogy “még nem tudja”.

Paudits Béla

Dunai Tamás színművész beszédet mond Paudits Béla búcsúztatásán a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában 2018. június 28-án – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az ingatlan-nyilvántartásban a mindenki által hozzáférhető tulajdoni lap szerint a lakás továbbra is Paudits Béla nevén szerepel. Ebből az következik, hogy továbbra sem került elő a Jászai Mari-díjas színművész által írt végrendelet, amelyben Jánosra hagyta a lakást Paudits, és nem született döntés azzal kapcsolatban, hogy ki örökli a közel 50 milliós ingatlant – derítette ki a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top