nlc.hu
Egészség

Fogférge lett Varga Viktornak a nyers hústól

Fogférget műtöttek ki Varga Viktor szájából, a nyers húsból juthatott belé

Évek óta fájdalom gyötörte az énekest.

Rejtélyes betegség kínozta hosszú ideje Varga Viktort, ám csak most derült fény arra, hogy mi támadta meg a szervezetét. Az énekes a közösségi oldalán számolt be arról, hogy egy ritka trópusi élősködőt kellett kiműteni a szájából – írja a Blikk.

Varga Viktor,

Fogféreg költözött Varga Viktor szájába – Fotó: Sajtószoba

Mint kiderült, bengáli fogféreg betokosodott ivadékai okozták a fájdalmát a metszőfoga gyökerében. Valószínűleg a nyers húsból kerülhetett be a féreg az énekes szájába, amikor pár éve Varanassiban az utcán nevelkedett a sadhuk (szent emberek) tanítványaként.

Több év telt el azóta, s már akkorára dagadt az ínyem, hogy muszáj volt elmennem fogorvoshoz. (…) Rengeteg vizsgálat után a trópusi betegségek osztályán előrébb jutottunk, és most megműtöttek. Embereknél szinte elő sem forduló dolog volt ez, (alahambra benghalesis) azaz a bengáli fogféreg, ami leginkább a bengáli tigriseket támadta, támadja, valószínűleg a nyers húsból. Amit a fotókon láthattok, az a betokosodott ivadékai a féregnek, ami az ínyen bemászik a fog belsejébe és élősködik. Szerencsére sikeresen eltávolítottuk a műtét során” – tette közzé a posztjában, fotókon is szemléltetve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top