nlc.hu
Egészség

Intimgyanta kozmetikusnál fürdés nélkül

Kipakol a kozmetikus: „A legtöbben mosdatlanul jönnek intimgyantára!”

Az intimgyanta, főleg, ha másra bízzuk és nem saját kezűleg végezzük otthon, igen zavarba ejtő lehet. A jelek szerint nemcsak nekünk, szenvedő alanyoknak, hanem a kozmetikusoknak is!
Intim szőrtelenítésre váró vendég

Ha valaki, akkor a több mint húsz éve a pályán lévő Stephanie Laynes igen sokat látott már, amikor a gyantázásra érkező klienseiről lekerült a fehérnemű, hogy megszabadítsa intim testrészüket a nem kívánt szőrszálaktól

Mint a TikTokra feltöltött videóban elmondta, a látvány nem zavarba ejtő, hiszen ez a munkája, de a kellemetlen szagokkal járó mosdatlanság szinte kibírhatatlan. Elmondása szerint ez jóval több vendégre jellemző, mint azt gondolnánk: „El sem tudod képzelni, mennyien nem mossák meg rendesen az alsó fertályukat, vagy hogy milyen sokan vannak azok, akik nem használják helyesen a toalettpapírt! Nem ritka, hogy marad a WC papírból pár kisebb darab az intim részeken, aztán mikor gyantázás közben lepotyognak, a kedves kliensek úgy néznek rám, mintha az enyém lenne” – osztotta meg a szőrtelenítésben jártas kozmetikus.

Hozzátette azt is, hogy nem jó ötlet edzés vagy szex után gyantáztatni menni zuhanyzás nélkül, mert ennek is félreérthetetlen jele, pontosabban sajátos testszaga van. „Klassz lenne, ha megtisztelnél bennünket azzal, hogy mielőtt a szalonba látogatsz, megmosakszol vízzel és szappannal” – mondta, majd sietve hozzátette, hogy alapvetően nem ítéli el ezeket a vendégeket sem, de a mindkét fél számára zavarba ejtő helyzetet szerencsésebb lenne elkerülni, főleg azért, mert nincs szükség semmi extrára a megelőzéshez.

A kozmetikus kifejtette, hogy egészen biztos benne, hogy ezzel a problémával nemcsak ő és a kollégái szembesülnek nagyon gyakran, hanem a masszőrök, az orvosok és a nővérkék, illetve a szülésznők is tudnának mesélni. „Aki a munkája miatt gyakran látja az emberek intim testrészeit, nyilván fel van készülve az ilyen helyzetekre, titkon mégis reménykedem benne, hogy ha hallatjuk a hangunkat, jobbra fordulnak a dolgok” – tette hozzá az egyik kommenthez.

A hozzászólok többsége együttérzően reagált a kozmetikus kiborulására, és úgy vélték, hogy aki egy ilyen szolgáltatást vesz igénybe, adhatna magára annyira, hogy csakis tisztálkodás után, frissen mosott fehérneműben tér be gyantáztatni.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top