nlc.hu
Egészség

Szuperhős akart lenni, higanyt fecskendezett magába

Higanyt fecskendezett a bőrébe egy tinédzser fiú, hogy X-Men hőssé váljon

Tette mindezt úgy, hogy a vizsgálatok szerint semmilyen pszichiátriai problémája nincsen. Csak a szerencsén múlt az élete.
X-Men Hugh Jackman

Valószínűleg mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen szupererő birtokosaivá válnánk szívesen, egy tinédzser srác azonban túlzottan is komolyan vette a leckét. A 15 éves fiú a Marvel X-Men szuperhősére, Mercuryra akart hasonlítani, ezért higanyt fecskendezett a bőre alá. Természetesen szuperképességei ettől nem lettek, ám fájdalmas fekélyek nőttek a bőrén. Mivel a sebek nem akartak gyógyulni, ezért kénytelen volt orvosi segítséget kérni.

A fiú felkeresett egy indiai traumatológiai központot, a jelentésben azt írták: „több, nem gyógyuló fekéllyel a bal alkarján és két hónappal, az éles tárggyal okozott traumát követően”.

Az orvosok arra gyanakodtak, hogy esetleg kábítószer használata miatt csinálta az egészet. A srác azonban bevallotta, hogy teljesen önként nyúlt a higanyért. Sőt, kiderült, hogy korábban pókcsípéseket is elszenvedett, hátha Pókemberré válhat. Az orvosok pszichiáterhez küldték, aki megállapította, hogy semmilyen problémája nincs és az IQ-ja is teljesen normális.

Az egyetlen szerencséje, hogy közvetlenül a bőr alá sikerült az anyagot befecskendeznie. Mivel nem ért véredényt, így megúszta annyival, hogy a fekélyeket a környező bőrrel együtt kivágták. A jelentések szerint a fiú nem szenvedett higanymérgezést sem, de így is hosszú felépülés vár rá. Remélhetőleg tanult az esetből egy életre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top