nlc.hu
Életmód

Szuperhősnek tartja a tanárát a kislány

Szuperhősnapra a saját tanárának öltözött a másodikos kislány

Egy másodikos kislány a saját tanárát tartja a legnagyobb szuperhősnek. És valószínűleg igaza is van.

Egy tanár mesélte el, hogy akkor érezte magát a legmenőbbnek életében, amikor az egyik diákja úgy döntött, hogy az iskolai „szuperhős nap” alkalmából úgy öltözik be, mint ő.

Jaime Deigh nem értette, hogy a kis másodikos tanítványa, Caroline Carlson édesanyja miért írt neki sms-t azzal a kérdéssel, hogy mit tervez felvenni az iskolába azon a pénteki napon. Pár üzenetváltással azonban kiderült, hogy a kislány úgy döntött, hogy a szuperhősnapon a saját tanárának akar öltözni, mert ő a szuperhőse.

Deigh, aki 19 éve tanít, azt mondta, hogy meglepődött, örült és a meghatottságtól elsírta magát, amikor kiderült számára, mi a kislány terve. Bár tudta, hogy mi vár rá, amikor Deigh pénteken meglátta Caroline-t a folyosón sétálni, mégis alaposan meglepődött. „Pontosan úgy volt öltözve, mint én” – mondta Deigh. Caroline még hajcsavarókban is aludt, hogy lemásolja Deigh göndör haját.

Caroline szerint Mrs. Deigh egy szuperhős, mert nem olyan, mint bármelyik másik tanár, akivel valaha is találkozott. A tanítványaival családtagként bánik, és elvárja a diákjaitól, hogy úgy működjenek együtt, mint a testvérek – még a nézeteltérések során is. „Nemcsak a tananyagot tanítja meg, hanem azt is, hogyan legyünk kedvesek, felelősségteljesek és segítőkészek” – mondta Caroline.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top