nlc.hu
Egészség

Szemcsepp helyett pillanatragasztót nyomott a szemébe

Összekeverte a kettőt, szemcsepp helyett pillanatragasztót nyomott a szemébe

Ha neked is az az első kérdésed, hogy tudta összekeverni a kettőt, akkor olvass tovább. A magyarázat egyszerűbb, mint hinnéd.
Szemcsepp

Elképzelhetetlen fájdalmat kellett elszenvednie a New York-i Lydia Hartmannak, aki összekeverte a szemcseppjét és a pillanatragasztót és utóbbit nyomta bele a szemébe. Bár jogosan merül fel a kérdés, miért tartja egymás mellett a kettőt, valójában, ha abból indulunk ki, hogy ezeket ajánlott hűtőben tartani, részben magyarázatot kaphatna az eset. Ő azonban mindkettőt az éjjeliszekrényén tárolta. Hogy miért, az nem derül ki a videóból, amit a TikTokra feltöltött.

A nő a saját videói között osztotta meg a kórházi látogatást és a felépülési folyamatot – egyik sem volt egy leányálom. Az orvosok olyan krémet kentek rá, ami feloldja a ragasztót, de nem jártak sikerrel. Ezért elkezdték apránként leszedni azt és megpróbálták szétfeszíteni a szemhéját. Ez sem sikerült. Ami pedig ezután következett, láthatóan inkább megpróbáltatás volt a fiatal nő számára.

Bevittek egy privát szobába, egy fémszerszám segítségével kinyitották, és végül sikerült szétválasztani

– mondta a klipben.

Közeli képeket is mutatott a szeméről, ez már tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott. A legdurvább azonban mégsem ez, hanem az emberek reakciója, akik a kommentszekcióban élcelődtek Lydián. 

Hogy a fenébe sikerült ez? Elolvastad az üveget? A jövőre való tekintettel tedd a pillanatragasztót egy fiókba vagy máshova” – írta egyikük és ez még a kedvesebb megnyilvánulások között volt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top