nlc.hu
Egészség

Bryan Johnson, a biohacker nem készül a halálra

“Nem készülök a halálra” – jelentette ki a 45 éves techvállalkozó, aki újra 18 éves akar lenni

Bryan Johnsonnak évente kétmillió dollárba került, hogy visszafiatalítsa magát, és ez bizony igazi családi vállalkozássá nőtte ki magát.

Többször írtunk már a 45 éves Bryan Johnsonról, aki nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy visszaforgatja az idő kerekét, mégpedig annyira, hogy ne lehessen megkülönböztetni tizenéves fiától, pontosabban, hogy szervezete olyan legyen mint egy 18 évesé.

A Project Blueprint éves szinten 2 millió dollárjába, azaz körülbelül 705 millió forintba kerül, de kiindulva abból, hogy sikeres techvállalkozó, nem lehet nehéz előteremteni a forrásokat. A férfinak egy 30 orvosból és egészségügyi szakemberből álló csapat segít visszafiatalodni, ami egyébként nem kis munka, Bryan Johnson szigorú előírások szerint él, pontosan meg van határozva, mit ehet, mennyit kell mozognia, ám az étrend és a testmozgás nem minden, néha különböző kezeléseknek is aláveti magát. 

Bryan Johnson

Bryan Johnson és fia (Fotó: Instagram)

„Nem szerepel a terveim között az, hogy meghalok, bár gondolom ez másoknak sem szerepel a bakancslistáján” – nyilatkozta nemrég Johnson, aki legutóbb azzal okozott nem kis megdöbbenést, hogy fia vérét, pontosabban vérplazmáját fecskendezte magába

A Project Blueprintnek köszönhetően egyébként valóban sikerült visszafiatalodnia, a szíve állítólag olyan mint egy 37 évesé, a rekeszizma pedig mint egy 18 évesé, bár azért vannak olyan testrészek és szervek, amelyekre pont az ellenkezője igaz, a bal fülének a “kora” például 64 év. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top