nlc.hu
Egészség

Egy hetet várt a kislány ollóval a koponyájában a sürgősségi műtétre

Egy hetet várt a kislány ollóval a koponyájában a sürgősségi műtétre

Egy iskolás lány már a kórházban lábadozik, miután majdnem egy hetet töltött ollóval a fejében.

Egy Fülöp-szigeteki kórházban lábadozik egy iskoláslány, miután csaknem egy hetet töltött ollóval a fejében. Nicole Raga egy ceruza miatt veszekedett testvérével, amikor a fiatalabb fiú fejen ütötte az éles tárgyat tartalmazó hátizsákjával.

A táskából kilógó olló a múlt héten fájdalmasan beleszorult a 9 éves koponyájába. Apja, Rene látta, hogy a lánya fejéből kilóg az olló, és kórházba szállította, ahol felügyelet alatt tartották. Sajnos a családja nem tudta kifizetni a 421 fontot (187 ezer forint) a sürgősségi műtétre, így csaknem egy hetet kellett várnia a kórházi ágyon a kislánynak az ollóval a koponyájában.

Nicole egy hét múlva esett át a műtéten a helyiek adományaiból.

Nicole apja, Rene Boy Raga ezt mondta a helyi médiának: „Hálás vagyok mindenkinek, aki segítséget nyújtott. Szegények vagyunk, így nem tudtam, honnan vegyem a pénzt a műtétre. Annyira szerencsés vagyok, hogy ennyien adtak pénzt és imádkoztak Nicole-ért. Az orvosok azt mondták, hogy Nicole teljesen felépül. Nincs károsodás az agyában, és a sebek begyógyulnak.”

Nicole nagynénje, Kim Abrenica elmondta, hogy a kislány kényelmetlenül érezte magát a kórházi ágyon, mivel a fejébe szorult tárgy miatt nem tudott szabadon mozogni.

Kim hozzátette: „Az unokahúgomnak nem voltak fájdalmai, de unatkozott, és szeretett volna sétálni és játszani. A műtét sikeres volt. Hála Istennek, imáinkra megérkezett a válasz.”

(via)

olló

Fotó:: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top