nlc.hu
Egészség

Arcápolás kvíz

Kvíz: Te mennyit tudsz az arcápolásról?

Manapság roskadásig tele vannak a drogériák polcai a különböző arcápoló kozmetikumokkal, de ahhoz, hogy ezeket tudatosan tudjuk használni, érdemes tisztában lenni az arcápolási alapokkal.
arcápolás

„Ó, én ugyanazzal a testápolóval kenem magam tetőtől talpig – beleértve az arcomat is” – mondta a minap egy barátnőm, nekem pedig kis híján a hajam vonaláig szaladt a szemöldököm a meglepetéstől. Vallom ugyanis, hogy a tudatos arcápolás ennél azért sokkal bonyolultabb, időben el kell kezdeni, megvannak a maga fontos lépései, amiket érdemes betartani, már ha szeretnénk, hogy sokáig szép állapotban maradjon az arcbőrünk. Egyáltalán nem mindegy, mit, mikor és milyen sorrendben kenünk a pofinkra. De te vajon tisztában vagy az arcápolás legfontosabb sarokköveivel? Tesztünkből máris megtudhatod!

 

Derítsd ki, mennyit tudsz az arcápolásról!

arcápolás

Ha azt szeretnéd, hogy sokáig jó formában legyen az arcbőröd, fontos, hogy tisztában légy az arcápolás fortélyaival. Tesztünkből kiderítheted, mennyit tudsz a témáról.

 

Az idő múlását nem tudjuk megállítani, de a Helia-D megújult Cell Concept termékcsaládja segít, hogy 40 felett is a legszebb arcodat mutathasd.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top