nlc.hu
Egészség

A világ leghosszabb körmeivel rendelkező nő a vécéhasználatról

Így használja a vécét a világ leghosszabb körmeivel rendelkező nő

Több mint 25 éve növeszti.

A Guinness-rekorder Diana Armstrong nem titkolja, gigahosszú körmei igencsak megnehezíthetik az olyan mindennapos teendőket, mint a ruhák be-, és kigombolása, vagy éppen a cipzárhasználat. Ám a mosdóba járás sem könnyű számára – erről nemrég mesélt, mivel úgy tapasztalta, leginkább erre kíváncsiak az emberek.

köröm

Diana és a rekorder körmei – Forrás: Guinness World Records / YouTube – videó

A minnesotai  nő bevallotta, a nyilvános mosdó használatánál főleg azzal küzd, hogy a körmei beférjenek mellékhelyiségbe. „Mindig a legnagyobb vécébe megyek be. Ha foglalt, akkor megvárom, míg szabad lesz. A kisebb vécékbe ugyanis nem férek el a körmeim miatt” – mesélte, majd a vécézési technikáját is részletezte. Elárulta, hogy nagyon sok vécépapír segítségével tudja csak ezt megoldani. „Ugyanúgy csinálom, mint bárki más, csak a körmeimmel ’dolgozom’. Sok vécépapírt használok. Nem tekerem a kezem köré, mint egyesek, nálam ez nem működik” – ecsetelte.

köröm

Büszke a körmeire Diana – Forrás: Guinness World Records / YouTube – videó

Kézmosásnál pedig egyenként kell megmosnia az ujjait, mivel nem tud folyékony szappant adagolni a tenyerébe és azt összedörzsölni, mint mások.

A fürdőszobai „kínlódások” után azt is elárulta, hogy kénytelen volt lemondani az autóvezetésről, illetve a hosszú körmei miatt csak bizonyos típusú ruhákat viselhet.

Diana körmeit amúgy csak 4-5 évente reszelik, csiszolják és polírozzák, mert ez hosszú órákig tart. Akár 4-5 órát is igénybe vesz a körömfestés, és minden alkalommal körülbelül 15 üveg körömlakk fogy el. Több mint két évtizede nem járt körömszalonban, mert senki sem hajlandó órákon át dolgozni a körmein. Inkább megkéri az unokáit, hogy segítsenek: ők szivacs segítségével festik be azokat.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top