nlc.hu
Egészség

Döbrösi Laura szépségpraktikái

Döbrösi Laura arcjóga-oktatóként segíti a nőket

A színésznő egy távol-keleti mestertől tanult.

Döbrösi Laurát bosszanatja, amit a szépségipar és a média tesz a nőkkel. Nemrég úgy döntött, hogy itt az ideje belevágnia valami újba: arcjóga-oktatóként most más nőknek segít megszeretni és megőrizni szépségüket. Persze emellett a színészi karrierjét sem adta fel. A 31 éves híresség lelkesen beszélt a módszerről a Remind magazinnak. 

„Magabiztosságot, kontrollt ad a nőnek, aki észreveszi magán az idő változását, el lehet tüntetni vele a ráncokat, fiatalítani a vonásokat, meg lehet szüntetni az arcpuffadást, de a legnagyobb varázslat benne az, hogy elkezdünk egy intim párbeszédet folytatni az arcunkkal, támogató, szeretet teljes érintéssel közelítünk hozzá. Tudatosítjuk, hogy mi az, ami nem tetszik benne, megtanuljuk, mi miért alakult ki, s mit tehetünk azért – életmódváltással, az arcizmok tudatos használatával, a feszültségek kioldásával –, hogy megváltozzon. Amin pedig nem tudunk változtatni, azt igyekszünk elfogadni”nyilatkozta Döbrösi Laura, majd belement a részletekbe is. 

Döbrösi Laura

Döbrösi Laura (Fotó: Olajos Piroska)

„Az arcizmok lazítása és az, hogy hozzáérünk az arcunkhoz, komoly hatással van többek közt az ideg- és hormonrendszerünkre is. Egyébként bemelegítéskor deréktól fölfelé átmozgatjuk a testünket, a hátat, a nyakat. Az arcizmaink kapcsolódnak a vállövünkhöz, ezen keresztül testünk izmaihoz. Egy aszimmetrikus szemöldöknek az okát kereshetjük akár egy elmozdult belső bokában, az arcon tünetként jelentkezik az egész testben elcsúszott szimmetria. A belső szervek is jeleznek az arcon” – magyarázta a fiatal színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top