Egészség

Kövesd a természet ritmusát, és hatékonyabb lehet a tavaszi méregtelenítésed!

Az emberek ősidők óta tudják, hogy mennyire fontos harmóniába kerülni a természettel, érezni és használni a természetes körforgás ritmusát, elfogadni a természet ajándékait.

Kövesd a természet ritmusát, és hatékonyabb lehet a tavaszi méregtelenítésed
A tavasz az újjászületés időszaka, a kezdetek évszaka, így az emberi szervezet számára is kiváló feltételeket biztosít a méregtelenítő kúrákhoz és erőink megújításához.

A „nagytakarítást” szépen fokozatosan építsük fel. Alakítsunk az étrendünkön, mozogjunk többet a friss levegőn. Adjunk lehetőséget a testünknek a méregtelenítésre, hogy megszabaduljon a feleslegestől és teret tudjon adni a tavasz új energiáinak.

Az ősi Kínában úgy vélték, hogy a kozmosz összetételét ötféle energia befolyásolja, mely energiák irányítják a bolygók energetikáját és együttműködését, köztük természetesen a Földét is. Megtalálták ennek az öt, minőségileg különböző energiafajtának a szimbolikus megnyilvánulását is itt a bolygónkon, ez pedig öt elem, a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz. Ez az öt mozgatórugó az anyagi világ minden jelenségében jelen van, befolyásolja az ember szervezetének működését, testi, lelki állapotát.

A tavasz a Fa elemhez tartozik. A Fa elem energetikailag a máj és az epehólyag uralkodó eleme, mindenképpen ajánlott tehát ilyenkor májunk és epénk fizikai egészségére figyelmet fordítani, amivel lelki folyamatainkat is támogatjuk.

Az Energy termékei segíthetnek ráhangolódni a természet ébredésére. Ezek a Pentagram® regeneráció módszere alapján kifejlesztett különleges bioinformációs gyógynövény-koncentrátumok kölcsönösen kiegészítik, kiegyensúlyozzák egymást, és közösen, egységben alkotnak olyan rendszert, amely hatékonyan regenerálhatja az ember szervezetét.

Kövesd a természet ritmusát, és hatékonyabb lehet a tavaszi méregtelenítésedREGALEN

A belső méregtelenítéshez az ENEGY REGALEN gyógynövény-koncentárumot érdemes kipróbálni. A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (hko) megfelelően a Regalen az 5 elem közül a Fa elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Fához tartozó jin-jang szervpár, vagyis a máj, illetve az epehólyag energetikai harmóniájának helyreállítását. A máj biztosíthatja az energia szabad áramlását a testben. A máj felel a védelemért, az előrelátásért, a tervezésért, a felszabadításért. Az epehólyag a dolgok működésbe hozásáért, a döntésekért, a cselekvés elkezdéséért, valamint a fej energiájának kontrolljáért lehet felelős

A REGALEN nemcsak megtísztíthatja a májunkat, de harcba szállhat a kezdődő allergiával, a fejfájással, az ínfájdalommal, a szemszárazsággal és az állandó könnyezéssel. Étkezés utáni teltségérzet, puffadás, epeproblémák, allergia, bizonyos élelmiszerekkel szembeni intolerancia, kiütések, makacs gombás fertőzés, székrekedés vagy épp hasmenés esetén is kiegészítő terápiának hívjhatjuk segítségül. A Regalen számos olyan, biológiailag aktív anyagot tartalmaz, melyek támogathatják a sejtregenerációt. Étkezés utáni alkalmazásával elősegíthetjük a jobb emésztést és a szervezet méregtelenítését – márpedig a szervezet méregtelenítése egyszersmind fiatalodást jelent.

Kövesd a természet ritmusát, és hatékonyabb lehet a tavaszi méregtelenítésed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top