Egészség

Egy szupermodell megmutatta, mit eszik egy nap

Jessica Gomes ausztrál szupermodell elárulta, mit eszik egy nap, és az internet beleremegett.

Amikor egy szupermodell elmondja, mit eszik egy nap – és kiderül, hogy nem vattát –, akkor egy kicsit talán mindannyian azt hisszük, hogy ha követjük a példáját, majd mi is olyan jól fogunk kinézni. A 33 éves Jessica Gomes, ausztrál modelltől kérdezték meg, mit eszik egy nap. Semmi olyat nem mondott, ami nagyon meglepő lenne. „Fehérje, zöldség, szénhidrát, barna rizs, grillezett lazac, párolt zöldség és tonhalsaláta” – ezekből válogat ebédre és vacsorára Jessica, aki az egészséges életmód híve.

A reggelije már annál izgalmasabb, mert szinte olyan dolgokat eszik, mint mi, földi halandók. „Általában rántottát, szalonnát, tojást, kávét, avokádót és zöld gyümölcsleveket eszem reggelire.  Pörkölt mandulát, áfonyát és ananászt rágcsálok napközben.”

Azt is elárulta viszont a szupermodell , hogy mindez még kevés lenne ahhoz, hogy így nézzen ki. Heti ötször edz: bokszol, fut, jógázik, és az infraszaunát sem hagyja ki.

Pretty Happy! 🤗

A post shared by J E S S I C A G O M E S (@iamjessicagomes) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top