Életmód

Újabb csücsörítést küldött nekünk karácsonyra Palvin Barbi

Most nem félmeztelen, de attól még jó ránézni.

Palvin Barbara első számú magyar szupermodell felkészült az ünnepre. Azt nem tudni, hogy ebben a készülődésben volt-e ajándékok utáni rohangálás, fenyőfa hazacipelése, bejglisütés és hasonlók, de végül is tőle a többség nem is az erről szóló beszámolót várja tőle az Instagramon – lássuk be. Hanem az aktuális napi szépséges külsőt, amit általában meg is kap. Most például adventkompatibilis fejdísszel és (rajta még csak nem is csúnya) csúnyapulcsiban.

Jár még hozzá csücsörítés, na jó, legyen. „Ready for the HOLIDAYS” – írta mellé az egyik legismertebb magyar.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ready for the HOLIDAYS 😍

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Mindenhogyan jól néz ki, és mivel vastag cuccban van és csak deréktól felfelé látszik, a kedvenc vitánkat sem tudjuk folytatni, hogy akkor most van-e rajta felesleg vagy nincs (nincs; ilyen az alkata és a csontozata – és mint minden nő tudja, nem lehet CSAK csípőből fogyni, ha melleket is akar az ember) Bocs, Barbi, hogy a te fotódat használom apropóul, amikor ezt leírom, de egyrészt nem rólad szól, másrészt te a külsőddel dolgozol – úgyhogy ebben az esetben ez nem szexizmus –, szeretsz arról posztolni is, szerintem már megszoktad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top