Egyéb

A Bak, a Vízöntõ és a Halak sorsa

A Halak életében bekövetkezõ változások: ön lesz az állatövben az egyetlen, akinek életében szinte minden területen változás várható azért, mert majd változtatni akar.





Bak (XII. 22. – I. 20.)

Változás: lakóhelyváltás, a családi életben átalakulás, testvéri kapcsolatban fordulópont, számtalan utazás, sok új ismeretség, és rengeteg váratlan esemény jellemzi az évet.

Szerencse kíséri: szokatlan körülmények között megismert személy, aki iránt eddig nem tapasztalt gyengédséget érezhet. Olyan bevételek, amelyért nem kell megdolgozni, vagy a más pénzét kockáztatva nyereséget besöpörni.

Teherként nehezedik önre: az a láthatatlan zsinór, amely még mindig összeköti valakivel, akihez az elutasítás vagy nehézségek ellenére is ragaszkodik. Külföldi ügyet, utazást elhalasztani, tanulmányokat folytatni.

Idei feladata: nem megfutamodni, és nem otthagyni a jelenlegit, hanem megoldani a problémákat, mert nehezen fog újat kötni – és ez az élet minden területére, az üzletre és a partnerkapcsolatra is vonatkozik!

A sors ajándéka: nem mindennapi barátság, amely anyagilag és lelkileg is előreviszi, kimozdítja a holtpontokról, és új jövőképet fest ön előtt. Jövőre régi, titkos vágyát is valóra válthatja.

Gyenge pontja: fogékonyabb a fertőzésekre, a gombákra, ezért az uszodák, szaunák élvezetekor legyen körültekintőbb.






Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)


Változás: a munkahelyén, barátságban, gyermekkel, szeretővel, mely a sok huzavona után végre olyan kerékvágásba terelődik, amilyet szeretne. Régi házasságot gyerek vagy újra lobbanó vágy összetarthat.

Szerencse kíséri: azokat az ismeretségeket, amelyekben a politika vagy külföld szerepet játszik. A munkahelyi csatározásokat, de legyen óvatos, mert a szövetségnek is megvannak a határai!

Teherként nehezedik önre: az ellentmondás, amit egy szerelem vagy gyerek miatt érezhet, és ami következetlenné teszi. Testvér vagy szomszéd, aki egész évben gondoskodik az izgalmakról, és akinek ön is az agyára mehet.

Idei feladata: többet kell vállalnia a hétköznapok terheiből, amitől olykor úgy érezheti magát, mint egy rabszolga. A segítés azonban busásan megtérül, ráadásul megveheti vele a lélek nyugalmát is.

A sors ajándéka: közeledni ahhoz, akitől sok mindent tudhat meg önmagáról, a világról és az életről. Az anyagiak, vagy egy régi családi ügy rendezése, mely elűzi álmatlan éjszakáit.

Gyenge pontja: immunrendszere erősítésre szorul, amely a vírusok – és egy korábbi betegség kiújulásának – útját állhatja.






Halak (II. 20. – III. 20.)


Szerencse kíséri: a munkáját, amely elégedetté teszi, és annyi új élmény, melynek hatására értékelni tudja az élet apró örömeit. Pénzügyekben és partnerkapcsolatban új időszámítás veszi kezdetét.

Teherként nehezedik önre: a házastársa, akinek ön kaparhatja ki a gesztenyét, és ebből az év vége felé elege lesz. Gyermekre hatást gyakorolni, vagy miatta felelősséget vállalni, és egy találkozást, szerelmet elkerülni, amikor elillan a józan ész, csak az érzelmek tombolnak, és ön akarja őt, minden nyűgjével együtt.

Idei feladata: mederben tartani a sokszorosára nőtt szabadságigényét, amellyel növelheti a távolságot azokkal a személyekkel, és minden olyan területtel szemben, amely kötöttséget, felelősséget jelent.

A sors ajándéka: újfajta, talán eddig még soha nem tapasztalt, csak vágyott hatalom, amellyel újra fontossá teheti magát valaki életében.

Gyenge pontja: nem ártana egy szemvizsgálat, ahol kiderülhet, hogy homályosabb tekintetet vet a világra, mint kellene!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top