Életmód

Katalin 41 éves,

adminisztrátorként dolgozik, és o is a Gastroyal egyik tesztcsoportjának a tagjaként próbálhatta ki az ABC fogyókúra rendszert.
Előtte
Előtte

A sok ülő munkának köszönhetően az évek során megszaporodtak a nem kívánt kilóim, és van egy 3 éves kisfiam is, akivel 2 évet otthon töltöttem, ami alatt szintén sikerült felszednem újabb 10-12 kg pluszt, a gyermekem által meghagyott ételek „elpusztításával”, így már több mint 30kg feleslegem volt. Bár sohasem voltam vékony alkatú és a túlsúlyom nem okozott egészségi problémákat sem, mégis úgy gondoltam, hogy ennek véget kell vetnem.

Több sikertelen fogyókúra után ezért ragadtam meg a lehetőséget, hogy a Gastroyal Zsírégető Klub 3. tesztcsoportjának tagja lehessek. Nagyon jól döntöttem, mert velük egyszerűen és könnyen lehet lefogyni!

Először is, nekem családanyaként nagyon fontos szempont, hogy nem kell azon gondolkodnom a mindennapos főzés mellett, hogy mit készítsek külön magamnak, hiszen házhoz hozzák az én fogásaimat, amiket nekem csak melegítenem és ennem kell, gondolkodás és kalóriaszámolgatás nélkül.

 

Sok jó tanácsot is kapok a fogyókúrámmal kapcsolatban a Gastroyal Zsírégető Klubtól, bármit kérdezhetek a táplálkozási szakértőktől és mindig megkapom a megfelelő segítséget, szakmailag és emberileg egyaránt. Ráadásul jobb csoportosan lefogyni, mert az is motivál, hogy nem csak nekem, de másoknak is vannak nehézségei, amiken ha ok túl tudtak lépni, akkor nekem is sikerülnie kell!

A Gastroyal Zsírégető Klub segítségével október vége óta 17 kg-ot sikerült lefogynom a Best Of étrend női változatával, mindezt mindenféle nehézség és éhezés nélkül. A közérzetem sokkal jobb lett, több az önbizalmam, és könnyebben mozgok, ami a kisfiam mellett sokat jelent.

Utána
Utána

Szeretnék még kb. 8-10 kg-ot fogyni és persze a súlyomat megtartani, ami a legnehezebb, hiszen hiába adtam le korábban már más fogyókúrákkal akár 16 kg-ot is, ahogy visszatértem a mindennapos étkezésekhez, lassan, de biztosan visszajöttek a leadott kilók.

Tudom, hogy az ABC fogyókúra rendszerrel ez sem lesz már akadály, mert a komplett étrendemet szakemberek állítják össze és nem kell azzal foglalkoznom, hogy mit mivel ehetek. Igaz tehát a szlogen, hogy a Gastroyal segítségével „leehetem magamról a kilókat”!

 Katalin példája is azt mutatja, hogy a Gastroyal Zsírégető Klub szakemberei azért dolgoznak, hogy azok a fogyni vágyók is megérezzék a siker ízét, akiket az eredmények eddig elkerültek és mindezt szenvedés és fáradság nélkül, könnyedén!

 

 

Kellemes Zsírégetést!

 

Olvasd el a sikersztorikat:

Anna története>>>

Linda története>>>

Piroska története>>>

Zsóka története>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top