Életmód

Egy pohárnyi gondoskodás…

Mindennapi életünkben a táplálkozás sokféle szerepet betölthet. Vannak, akik "kötelező elem"-ként fogják fel, míg mások ügyelnek arra, hogy kényeztessék magukat. Megint mások a test minőségi táplálására figyelnek, lehetőség szerint megválogatva mindazt, ami a család asztalára kerül. A kiváló minőségű gyümölcsleveknek azonban minden család asztalán ott van a helye. Miért?

Egy pohárnyi gondoskodás...
A gyümölcslevek fogyasztása nagymértékben segíti a természetes regenerálódást, a lerakódott méreganyagok gyors és hatékony tisztulását.

 

Ehhez járulhatnak hozzá a 100%-os gyümölcslevekben található rostok, ásványi anyagok és természetes vitaminok.

 

Egy pohárnyi gondoskodás...Melyiket válasszam?

A C-vitamin hatásaival fontos társunkká válik ebben az időszakban, ám akkor képes erre leghatékonyabban, ha természetes formában visszük be azt.

A hohes C gyümölcslevek nagy gondossággal, odafigyeléssel, 100%-os gyümölcstartalommal készülnek és természetes C-vitamint tartalmaznak azért, hogy mindannyiunk számára a legmegfelelőbb és legjobb vitaminbevitelt és természetesen egészséges táplálékot nyújtsanak.

Milyen alkalomra?

Arról, hogy mi mikor fogyasszunk gyümölcslevet, könnyen dönthetünk és számtalan étkezési- és életmódtanácsot hallhattunk már.

A legideálisabb a reggel elfogyasztott gyümölcslé. Ha napközben is sikerül meginnunk néhány decit, már néhány nap után esetleg az tapasztalható, hogy kevésbé leszünk fáradékonyak, sőt estére is marad elég energiánk.

Egy pohárnyi gondoskodás...
De mit tegyünk családtagjainkkal??

Férjünk, gyermekeink nehezebben látják be a táplálkozás és egészség közötti kapcsolat fontosságát.

A reggeli mellé, az uzsonnazsákba vagy vacsorára az asztalra csempészett jóízű és 100%-os gyümölcstartalmú hohes C rövid idő alatt már természetes részévé válnak a mindennapi étkezésnek, így gondoskodhatunk – némi csellel – arról, hogy a tavaszi fáradtság őket se győzze le.


Egy pohárnyi gondoskodás...Bevásárláskor mindig ellenőrizzük, mit rejt a csomagolás!

A kiváló minőségű gyümölcslevek a törvény előírása szerint nem tartalmazhatnak hozzáadott cukrot, tartósítószert és színezéket sem.

Gondoskodjunk szeretteinkről úgy, ahogy csak mi tudunk igazán! 100 százalék gyümölcsből készült, természetes C-vitaminban gazdag hohes C-vel.

További tippek, tanácsok, ötletek: www.hohes-c.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top