Életmód

Arcpakolás madárürülékből – bizarr, de hatásos

Néhány ember a végletekig képes elmenni, ha a szépségről van szó. Egy New York-i fürdő madárkakis arcpakolást kínál vendégeinek – mindezt a szépülés jegyében.
Arcpakolás madárürülékből - bizarr, de hatásos

Olvass tovább!
Radírozz a szép bőrért!

Aki a szépségért mindenre képes, annak a „Madárürülék-arcpakolás” 125 fontjába kerül. A bizarr szépítő szérum állítólag a divatdiktátor, Victoria Beckham érdeklődését is felkeltette.

A New York-i Shizuka fürdő arcpakolását fülemüleürülékből keverik ki, melyhez az „alapanyagot” Japán Kyushu szigetén gyűjtik össze. Megszárítják, majd biztonságosan UV fény alatt tartják. A madárürüléket aztán rizskorpával és vízzel keverik össze, és az így a kapott masszát ugyanúgy felkenik az arcra, mint bármilyen más pakolást.

Arcpakolás madárürülékből - bizarr, de hatásosA baktériumoktól mentes import madárürülék határozottan nagy népszerűségnek örvend egészen azóta, amióta 2008-ban a tulajdonos Shizuka Bernstein bevezette.

Bár hazánkban ez a módszer még nem terjedt el, nem biztos, hogy olyan rossz, mint ahogy hangzik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top