Életmód

Ki a jó nő?

Itt a tavasz, minden lány le akar fogyni, vagy új frizurára vágyik – de egy új ruhatárra egészen biztosan. Megkérdeztük, mit gondolnak erről a csajok aktuális kedvencei.
Ki a jó nő? Sok mindenre képesek vagyunk a szépségért, de azért van határ:
11 kezelés, amit inkább kihagyunk

Lányok százai rajonganak értük, de vajon nekik milyen csajok jönnek be igazán? Mr. X-Faktort, Vastag Csabát, a Megasztár 5 legjobb zenekarának, az Adam’s Comedynek frontemberét, Tóth Ádámot, és az X-faktor legimpulzívabb showmanjét, Király L. Norbit invitáltuk kötetlen beszélgetésre.

Wellness: Milyen az ideális nő? Tudnátok-e körvonalazni a zsánereteket?

Csaba: Soha nem azt tartottam fontosnak, hogy egy lány milyen típusba tartozik a külseje alapján. Nem érdekelt az sem, hogy az ideálisnak mondott 90-60-90-es paraméterekkel rendelkezik-e.
Norbi: Ideálom nekem sem volt soha, de bevallom, számomra fontos szempont, hogy a barátnőm legyen alacsonyabb nálam. Ja, és legyen bújós.
Csaba: Igen, azt én is szeretem. Úgy egyáltalán, nekem a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak, vagy legalább annyira fontosak, mint a szép külső.
Ádám: Régen azt gondoltam, hogy a barna hajú, barna szemű lányok jönnek be nekem. Aztán zsinórban három szőke barátnő után felhagytam az efféle elvárások megfogalmazásával… A mostani kapcsolatomban is csak a barna haj stimmel. (Ádám barátnője a Megasztár 5 óta versenyzőtársa, Lakatos Yvette – a szerk.)

Ki a jó nő?

 

Wellness: Abban egyetértetek tehát, hogy nem a külső az elsődleges. Milyen lelki tulajdonságokat tartotok lényegesnek?

Ádám: Egy párkapcsolatban szerintem a legfontosabb a kölcsönösség, ami őszinteség nélkül elképzelhetetlen. Ezen kívül az is fontos, hogy a lány kedves, figyelmes és nyitott legyen, de még órákig sorolhatnám.
Norbi: Szerintem elsődleges, hogy a lány jó beszélgetőpartner legyen. Nem sok kínosabb helyzet van annál, mint amikor nem tudtok mit mondani egymásnak, és csak álltok kukán. Tehát azért legyen esze is. Persze ne csak beszélni tudjon, hanem hallgatni is – engem. Már ha éppen mondanivalóm van, ami viszont elég gyakran előfordul velem. Vagyis nagyon-nagyon toleránsnak és megértőnek kell lennie.
Csaba: Nekem is nagyon fontos, hogy intellektuálisan is a társam legyen az, akivel járok. A közös programokon és a szexen kívül még rengeteg minden kell egy jó párkapcsolathoz.

Wellness: Mi kell ahhoz, hogy randira hívjatok egy lányt?

Norbi: Az, hogy valaki vonzó számomra, kívül-belül összhangban van, csak egy dolog. Én általában addig nem kezdeményeztem, amíg nem láttam annak jelét, hogy nem árnyékra vetődöm. Tehát kellett valami visszajelzés. Reménytelen esetek után soha sem pedáloztam, bármennyire is bejött az illető lány.
Csaba: Egyetértek, manapság szerintem ritkaságszámba megy, ha a férfinak kell kezdeményeznie.

Wellness: Annyi a rajongó, hogy nektek szinte csak ki kell nyújtanotok a kezeteket értük?

Ádám
: Tényleg úgy érzem, hogy a mai srácoknak nem kell különösebben küzdeni a lányokért.
Csaba: Igen, elég csak választani. És ez nem csak az ismertség miatt van így. Valahogy más világot élünk. Nyilván nem szerencsés általánosítani, de sajnos ez a tapasztalatom. Pedig nagyon is alkalmas alany lennék a romantikus randevúk megszervezésére és lebonyolítására…
Ádám: Az én esetemben a gitár és az éneklés mindig is mágnesként hatott a lányokra. Mindezt eléggé romantikusnak találták, szóval nálam adott volt minden ahhoz, amiről Csabi beszél. Egyébként pedig nagyon gyorsnak kell lenni, ha a kezdeményezésben meg akarjuk előzni a lányokat. De szerintem igazán tartalmas kapcsolat úgyis azokból az ismeretségekből lesz, amelyekben a férfi kap elég teret a hódításra.
Norbi: Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy jelenleg leginkább magammal vagyok tartós kapcsolatban. (Sokat sejtetően mosolyog.)

Ki a jó nő?


Wellness: A modellalkatú lányok beindítják, megmozgatják a fantáziátokat?

Ádám: Én fotós is vagyok. Szóval inkább kihagynám őket.

Wellness: Ezt úgy adtad elő, hogy még hihetőnek is hangzik…

Ádám: Mert ez az igazság. (Nevet.)
Csaba: Ha már modell, akkor inkább a fotómodellek. A kifutón imbolygó, nagyon éhesnek látszó lányok elég groteszkek a számomra.
Norbi: Hát az tényleg gáz. Engem például sohasem érdekeltek a tökéletes vagy tökéletesnek mondott lányok. Sokkal inkább azok jönnek be, akiknek a kinézetében van valami különös, még akkor is, ha az egyébként csorbítja a szépségüket. Értitek, ugye?
Csaba: Maximálisan…

Wellness: Fontos a számotokra, hogy a partneretek sportos, aktív életet éljen?

Csaba: Mi, különösen most, rendkívül aktív életet élünk. A színpadon elképesztő energiákat mozgatunk. Norbi még hátraszaltózik is.
Norbi: (Közbevág) Muszáj! Mindent a közönségért és a rajongókért!
Csaba: Ha nem is hátraszaltókat és efféle intenzitást várok, de a partneremtől jó néven veszem, ha figyel arra, hogy rendszeres testmozgással tartsa formában magát.
Ádám: A testmozgás mindig is része volt az életemnek, imádok focizni. Vagyis nem árt, ha a párom is aktív, sportos életet él.
Norbi: Teljesen mindegy, hogy mit, de szerintem mindenképpen kell sportolni, hogy az ember bírja a strapát. Ha egy lány csak ül otthon és chipset eszik, az nemcsak az alakjára hat hátrányosan, de előbb-utóbb mentálisan is megborítja. Szóval mozgás!

Wellness: Volt-e már olyan, hogy az aktuális párotok őrült fogyókúrába kezdett, hogy a tavalyi bikinije jól álljon rajta? Hogy bírjátok az ilyesmit?

Norbi: Nekem semmi bajom azzal, ha valaki fogyókúrázik. Ha ő ettől vagy inkább a végeredménytől jobban érzi magát, akkor tegye. De azért a közös étkezések alkalmával vagy étteremben elég kínos tud lenni, ha ő mindig csak valami salátával piszmog. Persze fontos a jó alak, de az sem árt, ha jókat tudunk együtt enni.
Csaba: Általában engem sem zavar, ha a barátnőm fogyókúrázik, szerintem ez magánügy. Mondjuk én a zsíros csülköt is simán megeszem mellette. (Nevet.)
Norbi: Igen, az fontos, hogy ne akarja rám erőltetni az épp aktuális táplálkozási hóbortjait.
Ádám: Szerintem is az a legfontosabb, hogy a barátnőm jól érezze magát a bőrében. És ha ehhez a fogyókúra szükséges, ám legyen. De én magamtól ezt nem erőltetném, nem várom el.
Csaba: Mondjuk én is csak addig lennék toleráns, amíg ésszel diétázik a párom. Ha látnám, hogy már túlzásba viszi, esetleg az egészségére is káros a dolog, biztosan nem hagynám szó nélkül. Mert ahogy az elején olyan jól megbeszéltük: a külső csak egy dolog – az összhang és a közös hullámhossz sokkal fontosabb.


A cikkünk a Wellness magazin tavaszi számában jelent meg.

A magazin tartalmából:

  • Csúcsforma 4 hét alatt
  • Segítség, anya lett a barátnőm!
  • Tisztítókúrák. Teszteld, melyik neked való!
  • Kövérít a munkád? Velünk karcsú maradhatsz!

Ha előfizetnél a magazinra, kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top