Életmód

11 ok, amiért félünk az elköteleződéstől

Vannak nők, akik a legkevésbé sem félnek, de azok, akik viszont igen, okkal teszik. Összegyűjtöttünk az okok közül 11-et.
11 ok, amiért félünk az elköteleződéstől 11 dolog, amit sosem tudunk megváltoztatni a pasikon

Mindig van jobb
…Persze azért köteleződünk el valaki mellett, mert úgy látjuk, hogy nincs nála jobb, csakhogy azzal nem számolunk, hogy az újdonság varázsa bárkinek a vonzerejéhez hozzátehet vagy 5 pontot, amikor a párunkat már jobban ismerjük, mint a tenyerünket. És ilyen esetekben bajban vagyunk. Nagy bajban.

Lehet, hogy most már örökre ez lesz?
Az igazi elköteleződés azt jelenti, hogy nem kizárt, hogy együtt éljük le az életünket a választottunkkal. Hiába ő a tökéletes, mint mondjuk a legeslegeslegkedvencebb cipőnk, azért azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy sosem unjuk meg, ha minden nap azt kéne felvenni. Horrorshow.

El fogja hagyni magát
Lehet, hogy van olyan nő, akinek minden álma egy melegítős borostás Neander-völgyi, de mi nem tartozunk közéjük. Márpedig a legtöbb férfi csak addig hajlandó borotválkozni a hétvégén is, amíg azt érzi, hogy egyszerűen nem kelthet rossz benyomást. Amíg össze nem költöztünk. Utána már az lesz a siker, ha el tudjuk vonszolni a Tescóba, hogy legalább vegyünk neki egy szép új melegítőt.

11 ok, amiért félünk az elköteleződéstőlNem lesz több első csók
Sajnos le kell mondanunk az első csók és az első szex izgalmairól. Pasink lehet mindenben a legjobb, de egy dolog nem lehet, ha már elköteleződtünk: új.  

Lehet, hogy folyamatosan kritizálni fog minket a pasi
Ha eddig békésen bégetett, amikor késtünk fél órát, valamint kis szöcskének becézett, akkor később kiderülhet, hogy ugrik a késésre és a szöcske különben is azt jelenti, hogy túl soványak vagyunk az ízlésének. A parfüm, amiről azt hittük, hogy a kedvence, mert azt mondta rá, hogy süteményszagú, pedig csak ennyi: süteményszagú. Tehát rossz.

A kalandos programoknak reszeltek
Abban a pillanatban, ahogy a pasi észleli, hogy nem fogunk meglépni azért, mert este leül a tv elé és sört iszik, meg is fogja tenni. A biztos kapcsolatnak ára van.

Nem leszünk többé királykisasszonyok
Ha a kapcsolat elején a pasink a tenyerén hordozott, értsd, mindig eljött értünk bárhova, fent maradt a kedvünkért reggel nyolcig és látszólagos imádattal csüggött a barátainkon, hát ennek vége. Hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy el kell caplatunk az Astoriáig, ha randizni akarunk, a legjobb barátnőnket pedig simán leMILF-ezi.

11 ok, amiért félünk az elköteleződéstőlMeg kell ismerkedni a kedves szülőkkel
A saját szüleink is pont elég problémásak, de őket legalább ismerjük, és tudjuk, hogy mire ugranak. A szerelmünk szülei nyilván még a mieinknél is elvetemültebbek, nekünk pedig muszáj jó képet vágnunk hozzájuk, akkor is, ha egyértelműen és kölcsönösen a pokolba kívánjuk egymást.

Panaszáradat zúdul a nyakunkba
Hacsak nem magával Marboro Mennel  járunk, akkor számíthatunk rá, hogy kedélyes és mindig ugrásra kész szerelmünk egyszer csak mindenféle problémákkal fog küzdeni: például folyamatosan fáradt lesz, vagy munkahelyi gondjai lesznek, vagy ami a legrosszabb, elkezd az anyagi gondokról lamentálni. Nem szexi.

11 ok, amiért félünk az elköteleződéstőlRánk telepszik
Elszívja a levegőt előlünk és mindig tudnia kell, hol vagyunk és éppen mit csinálunk? És ha éppen csak egyedül akarunk lenni, akkor azonnal legyünk inkább vele, mert ő épp unatkozik. Az együttélés mindkét nemből nagyon erőt vesz ki, de a nőkből talán még többet. Van olyan pasi, akiért megéri, de nem sok.

Barátfélék leszünk
Ha már tartósan együtt vagyunk és valószínű, hogy együtt is maradunk, lehet, hogy még a szex is úgy fog kezdődni, hogy „drágám, van kedved?”. Nem túl bizalomgerjesztő, de hosszú ideje foglalt vagy házas barátnőink valamiért mégsem szoktak erre panaszkodni, úgyhogy van remény: lehet, hogy fel sem fog tűnni a változás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top