Életmód

Ha lefogysz, tényleg jobb a szex?

Ez a cikk nem arról fog szólni, hogy fogadd el magad, és ducin is lehet jó a szex, mert a meglátásaim szerint ez nem igaz! Egyetlenegy olyan nőről sem hallottam még, aki túlsúlyosként elégedett lenne a nemi életével. Én most azokhoz szeretnék szólni, akik a normál testsúlyukra bizony 30-40-50 kilót szedtek fel, és ettől az ágyban is rosszul érzik magukat.

Tegyük fel, hogy a párunk imád minket, az összes karfiollal, puha párnácskával együtt, ami a testünket borítja. Olyan rendes (?), hogy ezeket sohasem teszi szóvá. Esetleg még az utolsó kocka csokit is nekünk adja az esti filmnézés közben. Mi meg csak hízunk és hízunk, ki tudja, hogy miért. Építjük a védőhájat, bízva abban, hogy a puha melegben nem esik semmi bántódásunk. És egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem reagálunk párunk kacsintására, vagy ha igen, akkor a végállomás egy lesötétített szoba…

Tudjuk, hogy a pasikat nagyon meg tudja bolondítani a vizuális inger. Nem hiába bámulják a

A cikk szerzője Léna, akinek fogyókúrás és életmódváltó kalandjait elolvashatjátok a Caféblogon itt.

tökéletes alakú, szuperszexi nőciket az interneten. Tény, hogy nem ezek a „hölgyek” vannak mellettük, hanem mi, de azért ez nagyon rosszul tud esni. Viszont én soha sem kényszerítettem bele magam olyan szituációba, hogy aligruhát vegyek fel a múlttá vált “habtestemre”. Azért önkritika is van a világon!

Túlsúlyosként egy fehérneműüzletben csak az extra méretű darabok között lehet válogatni, ami – valljuk be – egy cseppet sem szexis. De, ha mégis beletuszkolnánk magunkat egy izgalmasabb darabba, akkor is nevetségesen festenénk bennük. Kisugárzás ide vagy oda. A tanga, a míder, a harisnyakötő nem túlsúlyos nőknek van kitalálva, legyenek azok a ruhadarabok bármilyen méretűek is!

Hidd el nekem, hogy abban a pillanatban, amikor megérik benned az elhatározás a tekintetben, hogy fogyni szeretnél, e téren is nagy változásokat fogsz tapasztalni, hiszen minden egyes leadott kilóval növelni fogod az önbizalmadat. Ha az egészséges diétádhoz rendszeres testmozgás is társul, akkor feszesítheted is a testedet. Valószínűleg a párodnak sem lesz ellenére, ha nem egy löttyedt popsit markol. Tuti, hogy nem fogja zokogva visszakönyörögni a 140-es csípőbőséget. Arról nem is beszélve, hogy fizikailag és mentálisan is egészségesebb lehetsz.

Testmozgás - személyre szabva

 Szeretkezéskor nagyon sok energiát lehet felhasználni. A pulzus is felgyorsulhat, akár az úgynevezett zsírégető tartományt is el lehet érni. Az esetleges “akrobatikus elemek” pedig felérnek egy kiadós edzéssel. Viszont vannak különlegesebb pozitúrákat, amelyeket nem lehet túlsúlyosan végrehajtani, és a nehézlégzés sem kedvez az aktusnak, hacsak nem akarod a párodat direkt félrevezetni. Együttléteink alatt rengeteg boldogsághormon szabadulhat fel. Szerintem inkább így vidd be a szervezetedbe, mint csokoládéval. A vékonyabb bőrfelület érzékenyebben reagál az érintésre. Bizony ám! Nincs kifogás, hogy nagyobb felület, nagyobb élvezet! Ugyanis a bőr alatti felesleges, terjedelmes és vastag zsírréteg szigetelőanyagként működik.

Testünk zsírtartalmának csökkenésével egyenes arányban nő a férfihormonszint. Nyugi, nem leszel tesztoszterontól duzzadó, szőrös férfi, csak a szexuális étvágyad lehet nagyobb. Miért ne lehetnél szuperszexi? Csak rajtad áll, és tapasztalatból tudom, hogy az első 5 kiló leadásával máris jobban fogod érezni magad, és ennek a hatását a párod is értékelni fogja. Nem kell más nőhöz szaladnia, ha otthon várja önbizalomtól, nem pedig zsírtól dagadó társa. És egyébként saját magad miatt is tedd meg a szükséges lépéseket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top