Életmód

Randitippek nagymamáink korából

A randizás nem a mi korunk találmánya. Bár nehéz elképzelnem, anyáink, sőt nagyanyáink, de még az ő elődjeik is voltak fiatalok, s bizony kerültek kapcsolatba fiatalemberekkel.

Mióta nem az a módi, hogy a szülők választanak párt gyermekeiknek, minden fiatal lánynak meg kell küzdeni azzal a feladattal, hogy “felcsípjenek” egy partiképes úriembert, s lehetőleg meg is tartsák. A mai lányok a kezdőlépéseket leggyakrabban az internet személytelen védelme alatt teszik meg, írásban. Van, aki munkahelyen flörtöl, akad, aki szórakozóhelyen ismerkedik, vagy baráti társaságban. Akár így, akár úgy, vannak íratlan szabályok, amiket érdemes betartani, ha nem akarjuk a kiszemelt “vadat” azonnal elriasztani.

Nem volt ez másképp nagymamáink idejében sem. Íme néhány tipp az 1930-as évek végéről! Isten bizony van mit hasznosítani belőle napjainkban is!

Randitippek nagymamáink korából

 Ne légy érzelgős! A férfiak nem szeretik a könnyeket, különösen nem nyilvános helyen! Beszéltesd a munkájáról, az mindig beválik!

A többi tippért kattints Kiss Emese caféblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top