Életmód

5 napos méregtelenítés az ünnepi kajálás után

Tudtad, hogy minden diétát vagy fogyókúrát erősen ajánlott megelőzni egy méregtelenítő tisztítókúrával?

A mai élelmiszerek legnagyobb része sok káros anyagot, tartósítószert tartalmaz, a cukros üdítők, édességek, fehér lisztes termékek hosszú távú fogyasztása miatt a méreganyagokat elraktározza a szervezet. Kis mennyiségben próbálnak ürülni, de segítség nélkül nem fognak tudni teljesen távozni.

Legtöbbször azért nem sikeres egy diéta vagy fogyókúra, mert a méregtelenítést elfelejtik, vagy nem ítélik szükségesnek. Ugyanis a méreganyagok raktározódhatnak az esetek nagy részében felesleges zsírszövetként! Ezért amikor megindul a méregtelenítés, akkor a test is átalakul, karcsúbb lesz, és természetesen javul a közérzet, az idegrendszer felszabadul, csökkenek a gyulladások a szervezetben.

5 napos méregtelenítés az ünnepi kajálás után

A méregtelenítés lényege, hogy lecsökkentsük a zsírok és a szénhidrátok bevitelét. Ez nem egyszerű, mert a szervezetnek energia kell, amit a szénhidrátokból nyernek. Ezért vannak a zöldségek, amelyek tartalmaznak szénhidrátokat, és a kúra során el kell hagyni a pékárukat, a koffeint, a sót, az alkoholt, az édesítőszereket és a cukrokat. A tisztító gyógyteákat pedig érdemes beiktatni az étrendbe.

A folytatásért kattints a Pilates torna Szandival caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top