Életmód

Boldogan mutatja a nadrágra lelógó bőrét a nagy fogyás után a fiatal lány

Kenzie Brenna nagyon sok kilótól szabadult meg, és az átalakulás utáni testéről sok képet tölt fel az Instagramjára, ezzel biztatva másokat a saját testük szeretetére.

Már az NLCafén is találkozhattatok vele, amikor elmesélte, hogy a nagy fogyás után maradt felesleges bőrét miért nem akarja megműttetni. Kenzie Brenna legújabb posztjában mindannyiunk nevében beszél, amikor lefotózta a szörnyű kínt, amikor végre találsz egy nadrágot, ami jó rád, és jól nézel ki a magas derekú farmerodban, de leülsz, és máris rálóg a hasad.

There will be times when you FINALLY find a pair of mom jeans that fits you properly, but when you sit down it does that fun thing ???????????? I think it's time we let go of the idea that body's aren't meant to be seamless pieces of plastic, that they fold, roll and adapt to our clothing. Just the way our personalities should be lol ???? This would be a nightmare for some, but tbh???? I'm kinda fucking into it!!! My favvvvv outfit rn, I cannot get out of it. I wish I could wear this all damn day!!! Sick. Dope. Be yourself and TRY (cause I know how hard it is) to love yourself in the process. And when I say “be yourself” I mean IF YOU WANNA WEAR THE FUCKING JEANS- WEAR THEM!!!!! Tomorrow is not promised to you; would you like to be able to say at the end of your life that you wore what you loved, did things from your heart and had fun in the process? Being scared robs us of TOO much!!! Sorry, just in my thoughts today. ???????????????? #loveyouguys #embracethesquish #beyourownkindofbeautiful #bellyfulloflentildip #lolgoaddmeontwitterifudontkno #selfloveisthebestlove

Kenzie Brenna (@omgkenzieee) által megosztott bejegyzés,

“Itt az ideje, hogy elfelejtsük, hogy a testünk tökéletesen összerakott, varrás nélküli műanyagdarab, ami tökéletesen illeszkedik a ruhánkhoz. Ahogy a személyiségemnek is passzolnia kellene az elvárásokhoz. Ez másoknak rémálom lehet, engem nem érdekel! Ezt akarom viselni egész nap, le sem veszem… Legyél önmagad, és próbáld meg szeretni magadat. Ez alatt azt értem, ha fel akarsz venni egy farmert, akkor vedd fel!” – írta a fotója mellé a nagy fogyáson átesett fiatal lány.Mindkét fotóra azt írta, hogy szép, és akkor is szép, ha kilóg az a bizonyos muffintop.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top